- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- малко разяснения
Моля ви обяснете ми всичко свързано със straigth edge
не съм запозната а искам да разбера повече за нея.Търсих в гугъл но немарих нишо съшествено.Моля ви кажете какво знаете за сХе-тата и всичко свързано
тва на манастир прили4а..
Не, мерси,
"оби4ам да пуша, по малко-да пия
и със ку4ки като тия да направим оргия!
Направи ме щастлив, за мен живота не е сив
от дим нищо не виждам и този ден е мъглив"
както е казал поета![]()
Ехее, това звучи доста добре.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
"Hominem te esse memento"
Ее, това пък да налагат своят начин на живот и разбиранията си над други хора си е наистина тъпо... Но като идея ми харесва честно казано. //Кой ли ме пита? Както и да е...//Първоначално написано от exploitedteen
"Hominem te esse memento"
Емииии, дай някъф емайл, да пратя едно докладче, което писах преди време (един проект по английски), защото то има супер много неща за казване, а мен ме мързи.
Иначе освен изброените от exploitedteen неща има еджъри, които са вегетарианци, вегани, разни защитници на околната среда... сякфи.
http://www.faqs.org/faqs/cultures/st.../preamble.html
Saatana vittu perkele hate crew!
http://www.metal-world.info/sxestatone.htm ей
тука ще намериш доста за стрейт ейджа...пък на кратко мога да ти го обобщя така стрейт еиджа не е религия не е секта просто се борят за по добър живот за да могат да мислят без нещо да имм промива мозъка и да се както се казва drugs-free борят се за свят без необмислени неща и без насилие...това е...![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Борят се те, грънци. Насилието не е чак толкова намесено. Да не повтарям и вече споменатите хардлайнъри.Първоначално написано от Death_F
Ми то и аз съм вегетарианец, ама то бирата и цигарите от растения се правят все пак..
тия дето не пушат и те ще умрат, така да знаете!!
Е, хардлайнърите всички ги знаем те тея вече са побъркани...лопа им дъската ама незнам до колко съм разбрала ама мисля че ейджърите се борят и против насилието над животни..Първоначално написано от Boot
![]()
![]()
Click
Едва ли някой желае безсмъртие...
Оф, Death_F, стига с тфа 'борят се'. То си е личен избор. Никой не се бори за нещо си там. Според мен защитата на животните малко се отклонява от цялостната концепция на движението, но пък не е излишна.
Е НЕ ...хахахахаахха!!!!!!Това ме разби искам го за подпис!!!Първоначално написано от exploitedteen
"борят се" - deleted form my dictionary!![]()
Click
pffffff...tva e mnoo gadno e
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
опааа сгреши.. - поетесата мисля че е по правилноПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !