- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakvo pravite sled sex?
Kakvo pravite sled sex ili kakvo vi se iska da pravite , koeto 6te vi se struva zabavno ili ste 4uli ot nqkade ne6to i iskate da go probvate ?
ami razli4ni raboti no parvoto ne6o e da dovar6a sv za6oto sle dizprazvaneto sv e o6e po qka.....
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
otivam na terasata i palq 1 cigaraПървоначално написано от HeDa
ми...обикновено с приятеля ми се гушкаме и си говорим след секс...![]()
после той става да пуши ,а аз да пия вода![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
pravq sex
Hahah ne vyprosa izob6to ne e typ , ama mai ti dava6 nqkvi takiva naklonnostiПървоначално написано от Sineoka dardorka
![]()
gushkame se,pushim,govorim si ii taka .. relax![]()
Blagodarq ti za otgovora. :PПървоначално написано от Sineoka dardorka
az purvo se gushkam s priqtelq mi a posle zadaljitelno palq cigara!cigara sled sex mi e lubimoto
ахахха...кво си бършеш бе момиче,ти презервативи не използваш ли?
по темата да добавя само,че понякога се боричкаме(на майтап де)...и винаги той ме побеждава![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
xa xa otivam da pusha treva i da se bockam ako imam kefevo ..tva samo po nqkoi pat kogato sa mi zaredili ina4e pusha piq edno shotlandsko i se opravqm govorq si mislq za razni neshta i tova e??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
Първоначално написано от Foxi_v6
4i6 ei...q vnimavai.4e kato te po4na.hahahhahaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Прегръщам приятелката си и си говорим.
ми драпам си мадете а гайето го смуче
ебеме се пак..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
kvo kato me po4nesh shte svarshish ...i gotovo ..kvo da kaja 4e lubimoto mi e sled sex da se naqm i da vidq kak mi stava ...trqbva da vi po4erpq dnes mi stanaПървоначално написано от dj_tigrica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
qdox shoko
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
да бе и да ям нещо така е
Gu6kame se,govorim si,borim se,kupem se zaedno,laski,celuvki,miluvki iiiii cigara estestveno,ne moga bez cigara sled sex!
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
kopele zaklevam se 4e ako se kandidatira6 na prezidentski izbori 6e glasuvam za tebПървоначално написано от street_force
![]()
той президента на юар сигурно е по добре от него.. за тфа лайно даже и използван капут не бих дал..Първоначално написано от justinsfhc
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Чистим си ушите или се серем у устите, кога ни се сере от много клатене !![]()
hahahah poqvqva se konkurenciq za kampaniqta![]()
![]()
![]()
pusha,sled koeto si vzemam dush![]()
i eventualko lekinko podprudva6![]()