- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakvo pravite sled sex?
хахахахаПървоначално написано от justinsfhc
![]()
Гушкаме се,целуваме се галим се..и после заспиваме ако има време..![]()
ми лижеш ташаците бе лаинар кво се обаждаш траи си там и се скрииПървоначално написано от [CSKA
awe samo az li ne pu6a cigari v toq forum we ( za men trevata ne e pu6ene a priqtno prekarvane s priqtel ) a po temata обикновено си говорим след секс i malko gu6kane
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
ПЛАЩАМ и и СИ тръгва![]()
Да се пречистиш от извършения грях ???Първоначално написано от De_mikke
![]()
![]()
Mi printsipno,piem i dvamata voda,sled tova pu6im i vlizam da si vzema du6 ili samo da se izmiq,ako ne sam se potila az i ako imam vreme de!![]()
![]()
em ..gu6kame se ..ne pu6im cigari ...po nqkoe vreme stavame i se razvqvame po ga6teta
ахахахах интересен случайПървоначално написано от NSрi4
![]()
Немож ма върна на селу !
Я най-мразим молцитИ !
Първоначално написано от HeDa
mi iska mi se.......o6te sex)))))))
Паля цигара. Много ми се пуши винаги, след като правя секс.
zaspivame, to si e umoritelna rabota![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
обличам се, иска ми се повече да се гушкаме и да си говорим но пр неиска
бате и ти си фенПървоначално написано от NSрi4
del
Ами гушкаме се,той пиши цигара...обикновенно го закачам и го хапя по ушенцето...сядаме на компутара му и гледаме някой филм![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
и аз спокси не съм към пушачитеПървоначално написано от TheSoulOfDeath
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Gushkame se i si govorim
Или се клецаме пак, или си прайм френска, или заспиваме, или се гушкаме само and so on...
Оставям я за малко защото е истръпнала.Тя си тръпне след което се гушкаме говорим си.По късно си палим цигара ако позволя.След което в повечето случай секс отново.
![]()
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
ами по-принцип си режа ноктите ама се е случвало да си пера чорапите
романтика от всякъде!Първоначално написано от if_cho
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Еми различно е понякога се дрогирам друг път просто си режа вените...
zemi go e toia _!_
az mn obi4am da si legna do nego i da si stoq taka sas zatvoreni o4i....![]()
oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!