- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- koito iska da kaje:)
vyprosa mi e dali pyrviq vi pyt be6e s 4ovek ,koito ste obi4ali..are..4akam![]()
![]()
![]()
![]()
Не дори не и помня името, колкото и нереално да звучи !
nikoga nqma da zabravq 1 mi put-beshe sus 4oveka,koito nai-mnogo sum obi4ala prez jivota si,i koito s vseki den obi4am vse pove4e i pove4e. aistina izjivqvaneto beshe vurhovno.pojelavam go na vseki!
това е за раздел секс!
Mi detska rabota , detska liubov .. no neka otgovora e da ..
Да с най добра приятелка - тя ме научи да се целувам и да правя сех ...![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
АЗ имам няколко главни и големи мечти една от която е да го направя!Винаги ми се е разминавало на косъм...няма човек с който да го направя смисъл не съм го срещнал...и не е имало такъв...наистина мн искам да видя какво е!Вярно е малък съм (14) но възрастта ми има нужди (хормонитеми) и супер много искам да разбера какво е да го направиш с някой...е да предпочитам да е с човек който обичам или поне ппознавам...
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
na kolko si bila kogato si go napravilaПървоначално написано от Sineoka dardorka
![]()
from
hot_sexy_lady
Не...беше силно превързване само...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
ей пичко земай една аверка и давай.. ти си момче се пак.. нали така ако имаш добро аверче(момиче) просто я помоли..Първоначално написано от ziky
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
opredeleno be6e 4ovek koito obi4am i o6te obi4am i nemoga bez negobe6e mnogo hubavo
The pain is temporary!
Първоначално написано от [CSKA
Да момче съм,вярно е искам да видя какво е ама нямам приятелка даже гадже което да ми помогне!Нали знаеш...приятели колкото искаш ама такива с лопата и със снегорин да ги ринеш братче...![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
da naistina obi4ah 4oveka , s kogoto bqh, zatova prejivqvaneto be6e nezabravimo
dam tove e parviqt istinski maj v jivota mi koito bezumno obi4ah obi4am i 6te obi4am makar ve4e da ne e do men...be6e mnogo qko sled vsi4kite gadjeta ne moga da si predstavq po podhodq6t 4ovek s koito da go napravq za parvi pat...
ЛюбоВта е дете на Въображението и баща на Страданието...
Purviqt mi put kogato go napravih momi4eto s koeto prespah nqmahme nikakvi 4yvstva... togava tukmo ve4e po4vah da se otrakvam i na edin ot purvite mi kyponi stana nalazvaneto...
Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!
Beshe s momche koeto adski mn obichah imah mu doverie i si4ko beshe tok![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
kak gledam momichetata 90%pomnqt tozi moment,a myjete NE,mnogo malko sa tezi,koito pomnqt-romanticite;P
po moite nabliudeniq mom4etata gledat samo kade da si go napahat /kakto sa kazva - kuco, sakato dypka ima li e zlato/ i za tva izob6to ne se y4ydvamПървоначално написано от Анонимко
Dam i stana to4no kakto si go predstavqh(mujko sum da poqsna)
Първоначално написано от ZAZZZI
съгласна с тебете гледат да си направят Кефа,а па на момичето дали му е харесало-нейн проблем..
![]()
Първоначално написано от ziky