.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    pikli444ka
    Guest

koito iska da kaje:)

vyprosa mi e dali pyrviq vi pyt be6e s 4ovek ,koito ste obi4ali..are..4akam

Не дори не и помня името, колкото и нереално да звучи !

Град
    Peshtera
    nikoga nqma da zabravq 1 mi put-beshe sus 4oveka,koito nai-mnogo sum obi4ala prez jivota si,i koito s vseki den obi4am vse pove4e i pove4e. aistina izjivqvaneto beshe vurhovno.pojelavam go na vseki!

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    това е за раздел секс!

Голям фен
    Mi detska rabota , detska liubov .. no neka otgovora e da ..

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Да с най добра приятелка - тя ме научи да се целувам и да правя сех ...
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    АЗ имам няколко главни и големи мечти една от която е да го направя!Винаги ми се е разминавало на косъм...няма човек с който да го направя смисъл не съм го срещнал...и не е имало такъв...наистина мн искам да видя какво е!Вярно е малък съм (14) но възрастта ми има нужди (хормонитеми) и супер много искам да разбера какво е да го направиш с някой...е да предпочитам да е с човек който обичам или поне ппознавам...
    Admin-Coki:
    15 снимки с неподходящ размер в подписа!
    /забрана за ползване на такъв

Цитирай Първоначално написано от Sineoka dardorka
    Ами първия път наистина беше незабравим.Много хора казват, че възрастта ми е била доста крехка, но въпреки това бях и психически и физически готова за това!С мажа, с който го направих действителлно се харесвахме!Аз все още го помня.Запознахме се когато бях на 11 и половина и почти половин година бяхме заедно,е с него направих сефтето с удоволствие и не съжалявам изобщо!
    na kolko si bila kogato si go napravila
    from
    hot_sexy_lady

Не...беше силно превързване само...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    АЗ имам няколко главни и големи мечти една от която е да го направя!Винаги ми се е разминавало на косъм...няма човек с който да го направя смисъл не съм го срещнал...и не е имало такъв...наистина мн искам да видя какво е!Вярно е малък съм (14) но възрастта ми има нужди (хормонитеми) и супер много искам да разбера какво е да го направиш с някой...е да предпочитам да е с човек който обичам или поне ппознавам...
    ей пичко земай една аверка и давай.. ти си момче се пак.. нали така ако имаш добро аверче(момиче) просто я помоли..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Повече от фен
    Град
    (:
    opredeleno be6e 4ovek koito obi4am i o6te obi4am i nemoga bez nego be6e mnogo hubavo
    The pain is temporary!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    ей пичко земай една аверка и давай.. ти си момче се пак.. нали така ако имаш добро аверче(момиче) просто я помоли..

Да момче съм,вярно е искам да видя какво е ама нямам приятелка даже гадже което да ми помогне!Нали знаеш...приятели колкото искаш ама такива с лопата и със снегорин да ги ринеш братче...
    Admin-Coki:
    15 снимки с неподходящ размер в подписа!
    /забрана за ползване на такъв

Повече от фен
    Град
    ruse
    da naistina obi4ah 4oveka , s kogoto bqh, zatova prejivqvaneto be6e nezabravimo

dam tove e parviqt istinski maj v jivota mi koito bezumno obi4ah obi4am i 6te obi4am makar ve4e da ne e do men...be6e mnogo qko sled vsi4kite gadjeta ne moga da si predstavq po podhodq6t 4ovek s koito da go napravq za parvi pat...
    ЛюбоВта е дете на Въображението и баща на Страданието...

Purviqt mi put kogato go napravih momi4eto s koeto prespah nqmahme nikakvi 4yvstva... togava tukmo ve4e po4vah da se otrakvam i na edin ot purvite mi kyponi stana nalazvaneto...
    Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!

Голям фен
    Beshe s momche koeto adski mn obichah imah mu doverie i si4ko beshe tok
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Guest
    kak gledam momichetata 90%pomnqt tozi moment,a myjete NE,mnogo malko sa tezi,koito pomnqt-romanticite;P

Фен
    Град
    Pazardjik
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kak gledam momichetata 90%pomnqt tozi moment,a myjete NE,mnogo malko sa tezi,koito pomnqt-romanticite;P
    po moite nabliudeniq mom4etata gledat samo kade da si go napahat /kakto sa kazva - kuco, sakato dypka ima li e zlato/ i za tva izob6to ne se y4ydvam

Guest
    Dam i stana to4no kakto si go predstavqh(mujko sum da poqsna )

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ZAZZZI
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    po moite nabliudeniq mom4etata gledat samo kade da si go napahat /kakto sa kazva - kuco, sakato dypka ima li e zlato/ i za tva izob6to ne se y4ydvam

съгласна с тебе те гледат да си направят Кефа,а па на момичето дали му е харесало-нейн проблем..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    ..няма оправия твойта..

Да момче съм,вярно е искам да видя какво е ама нямам приятелка даже гадже което да ми помогне!Нали знаеш...приятели колкото искаш ама такива с лопата и със снегорин да ги ринеш братче...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си