- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- копелета
Аз изобщо не съм казала, че не наранявам хората. Даже исках да кажа, че зад всяко нещо стои егоизмът, заложен у човека.
Аз използвам мъжете, защото имам нужда от любов. Пак аз
Но ще ти кажа едно: не лъжа хората за чувствата си относно тях.
`Death`Whore` извинявай че та споменах обаче все пак е 3 през нощта.Спирам да пиша ,че само още глупости ще изтърся обаче ако вие сте наранили някой,недейте очаква и с вас да постъпят по различен начин,нали имаше някаква поговорка ли какво беше..."каквото почукало ,такова се обадило".
Всеки наранява. Неминуемо е.![]()
Първоначално написано от Анонимко
Хахахахааха-Те тук си абсолютно прав......УАУ--Секси![]()
"Много ЯК" Пубер!
за кво не са логнеш ами ми са прайш тука на катил да нареждаш ?.. бахти злетата..Първоначално написано от Адриано
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Tedke, teq jenkari gi e imalo i nqma se mahnat![]()
Prosto gi zaebi, az pone se nau4ih ot dale4 da gi razpoznavam - bqgam ot tqh i ne im se davam :PDobre, 4e gajeto mi ne e takuv...
Pove4eto ot mom4etata, s koito se sabiram, sa jenkari i za tqh momi4eto sluji edinstveno za ednoto e*bane ili puk ako tq e nqkoq vseizvestna macka - teq muje obi4at da se hvalqt nalqvo i nadqsno, a tui e super tupo![]()
![]()
![]()
Напълно съм съгласенПървоначално написано от [CSKA
![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
Тедке,изобщо не се учудвай на тези акъли...Има толкова много момчета,които са наранявали умишлено и ще продължават да го правят и занапред,нищо не можем да променим.Единственото,коет о можем да направим,е да стоим далече от тях,да не позволяваме да ни наранят,да ни замажат главите и после да страдаме.Нали знаеш"Поуката пристига с първата рана" и при теб е станало така.Разбрала си що за стока е въпросното момче,но твоите приятелки не ти вярват и не те слушат.Е,ще им дойде акъла в главата,когато изпитат на главата си болката,която ти вече си изживяла.Гадни момчета ще има винаги,трява да се научим да ги разпознаваме и да не се оплитаме в мрежите им.По-важното е,че все още са останали свестни момчета,вярвай ,че ще намериш своето!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
еми дамз всякфи боклуци ги има....![]()
просто не се хващай с такива и не ми се връзвай на глупостите!има и много свястни момета-не си струва да си губиш времето с тъпи копелета.
защото са смешни .. избиват некви комплекси .. а ти не ми говори че само момчетата сме такива шото ...![]()
![]()
![]()
мн добре знаете че сички ЖЕНКИ СТЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ :P :P :P :P :P
[b]аве не съм казала,че не нараняваме
ама вие прекалявате(пак не говоря за вас а по принцип)![]()
невероятно големи шматки има!![]()
Може и да има ама аз па съм на мнение че сички имат вина....
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
- менеПървоначално написано от ziky
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
верноПървоначално написано от PLAMENKO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
секи си има мнение и мисля че секи има право да си мисли каквото си пожелае...мойто мнение е че сички имат вина до степен че да са виновни и се пак незбравяйте....бъдете такива каквито стеПървоначално написано от Tedka-Medka
![]()
ахахахахха//![]()
toz e nqkav palen jumel tui e super tapo da tragva6 s nqkoi momi4e za da q otreje6 da sa prai6 na katil
super tapo e tui !!!![]()
..impossible...
...is nothing...
axa..![]()