- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Bliznaci
Momi4eta imali li ste gadje,koeto da ima brat bliznak i da sa kato dve kapki voda!?!?I slu4valo li se e da se razmenqt ili ne6to interesno,ako da - razkajete!I mom4etata sy6to!Interesno mi e,za6toto az hodq s edno mom4e koeto ima brat bliznak i vednyj gi obyrkah!Be6e golqm gaf,dobre 4e samo go gu6kah ... xixi!
![]()
нем ..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
не съм но е много готино...за това по филмите използват тези гафове с близнаци...![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
само тфа казвам(отново)..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Попринцип не съм момиче и не съм имал такъв случай ама ако се залушаш и видиш че тоя близнак след като знае че излизаш с брат му мисля че не е било умесно да ти позволи дори и да го гушкаш....ама кой го знае къв е!Те са еднакви на вуншен вид но не и на чуства...
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
БЛАХ
т`ва си е чиста проба кръвосмешение...толкова е гнусно
Първо спиш с единия
След това с другия
Ти си доволна и те са доволни
Много е кофти защото незнаеш как да се държиш не знаеш кой кой е![]()
е па в тфа требе да е тръпката УЖПървоначално написано от Soldier_OF_Fortune
Явно не е тръпка а направо гърч....Първоначално написано от [CSKA
![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
Az imam sestra blizna4ka i ne vednaj gadjetata na sestra mi sa mi se hvarlqli![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
mda,poznavah gi i dvamata ot nqkolko meseca i ne mojeh da gi razpoznavam ama gram i izvednaj kat stana rabotata ve4e ne gi barkah,na moq 4ovek mu poznavah glasa i po telefona)Prosto uset.
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Дам...случи ми се преди 3 месеца...ходих с него няколко дена и го зарязах...просто вече ми е правило никакви близнаци![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Abe qko e!E sq 4e sam go gu6kala ... golqmo 4udo!Az si gu6kam si4kite priqteli,ama dobre 4e ne sam go {P} 4e togava lo6o mi se pi6e6e ... to i bez tova posle se karahme za deto sam gu6kala brat mu!Ama ot togava gi razli4avam dosta dobre!Pak i s brat mu malko ne se ponasqme edin grug ... vypreki 4e i toi mi e simpati4en(se pak bliznaci)!!Apak tova 4e bilo gnusno `` ziky `` ne e izob6to vqrno!
![]()