Аз бях гостът извинявам са че не са логнах.Не знам как казвате на момчетата използвачи и не ма интересува особенно.'Death'Whore'никой не може да ме убеди че момичетата сте много състрадатени,не наранявате момчетата,а винаги вие сте изоставените,страдащите и използваните.Всички момичета използват момчетата с дадена цел,дали за пари,гъзария или да докажат на някой нещо.Писна ми да бъде използван и после изоставен заради някой друг.Мислиш ли че и други момчета не са чувстат пре*бани,наранени и т.н,мислиш ли че не им е писнало да бъдат играчки в ръцете на момичетата,които само търсят да извлекат дадена полза.Сега ще кажете че и момчетата така прецакват момичетата,а замисляли ли сте са каква е причаната.Не мислите ли че им е писнало да бъдат наранявани и за това предпочитат краткотрайните връзки,след които няма да се чувстват като изхвърлени боклуци.Не съм почитател на краткотрайните връзки (явно съм прост или задрътстен не знам,не ма и интересува) обаче доста вече са замислям дали не е това единствения начин да бъдеш щастлив поне за малко и да не се чувстваш използван.Стана дълго,оплюите ме ако искате ,обаче аз така мисля.