- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- v1pros k1m momi4etata
imam edin v1pros k1m momi4etata.g1ltat li i i vinagi li go pravqt
mar6 da gleda6 purvi4na sila be pelenak![]()
Ако не гълтат тупаници в главата докато глътнат !!!
.. за пари и лайното щи оближат..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Да гълтам не защото се налага,а защото ми доставя както физическо,така и физическо удоволствие.Е не всеки път,а когато искам.
И за кого по-точно говориш?Първоначално написано от [CSKA
за курвите..ти ако си курва знаеш как е..Първоначално написано от Akivasha
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
А на мене като ми гълтат ми доставя хем психическо, хем психическо състояние..Първоначално написано от Akivasha
![]()
Не не съм курва!И не виждам с какво съм заслужила такова отношение?Или ти по принцип така си говориш?Първоначално написано от [CSKA
аз по принцип така си говоря така че не се обиждай ако може..Първоначално написано от Akivasha
![]()
Еми ок..но хайде на мене да не ми говириш така.Respect и хайде стига floodПървоначално написано от [CSKA
wtf?
na men kato mi gultat se obezvodnqvam
Daje ne duham![]()
Първоначално написано от Akivasha
mani mani...te rapyrite sa taka
nali be pi4,s mnooo kinti i putki hahahahah
au tozi biologi4en vid na koito si predstavitelka e vredenПървоначално написано от Atika
![]()
e tva da si s mnogo putki sigurno e oferta mogat da te cepqt ednovremenno cql otbor 6tangistiПървоначално написано от De_mikke
Mm i az takaПървоначално написано от Atika
![]()
tva e ujasno vednaga da produhate![]()
Smqtam da si zapazq ustnichkite devstveni do svadbata![]()
![]()
aman ot religiozni fanaticiПървоначално написано от Atika
![]()
Пиченцето на Батя !Първоначално написано от Atika
Da,galtam,no ne vinagi!Nqkoi pat ne mi se pie sled tova voda kato za svetovno,za da razkaram gadniq vkus vav ustata si!
На мен лично ми е все едно дали момичето ще гълта.
kakvo po dqvolite zna4i "gyltam 6ot mi haresva" ..tfa e se 1 da pie6 voda ..nikfo vytre6no udovletvorenie ..oba4e pogled4eto na mom4eto tfa e drugo ne6to ..az ne gyltam ..ne me radva..ako nqkoi ima problem s tfa ..znae kyde e vratata