- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Mrazq BURZI PARI!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mrazq go tva predavaneeeeeeeeee!!!!!!!!!grhghhhhgghgggghhhhrrrr rhggrrrhhrghgr taq zastrelqna ovca deto me gleda s pa4ka fal6ivi kinti ot ekrana bih q pregazil s BTR i bil subral ostatucite v stuklenica koqto da durja na no6tnoto si 6kaf4e
molq vi se nqkoi da vzeme da i se obadi na taq za da spre da povtarq edno i su6to 6toto 6e vdigna teslata i 6e si razmaja kineskopa![]()
![]()
![]()
![]()
мръсни курви алпали са макарона на някой боклук от тъпата телевизия и са се издигнали серм им на лицаа на таквиа като ги видим !!!Еврейска Телевизия-Еврейски Предавания !!!![]()
Oбаждат се много хора, но на повечето казват "Вие не бяхте допуснат до игра."
Най-вече завънят от дълбоката провиниця там са най-наивни !
be nqma zna4enie koi go gleda vajnoto e 4e taq ima kosmati kopita i miri6e na kravarnik![]()
Kazva ti da se sasredoto4i6,pak ne spira da govorimikrofoni ima v ustata si,mnogo glupavo predavane
![]()
tapotiq ot vsqkade
![]()
МИ нали тези пари които ти дават ги печелят от именно тва..някви тъпи задръстени хора звънят на тъпи предавания с грозни водещи!Ало къщата беше същата боза с онази кривозъба чундурулейка ЗАРА!Първоначално написано от `Death`Whore`
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
I'm aware of that fact, but thanks for opening my eyes.![]()
И оти го гледате?
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
ne 4e go gledam no.... justinsfhc ti pyk otde znae6 dali e kosmata i kak miri6e![]()
![]()
mnogo prav .... samo 1 put sum go gledam v produljenie na 10 minuti i smenih kanalaПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Хьэхахааххьхах ....
Има едно устройство. Тука му викаме дистанционно. Като не ти харесва канала, сменяш го ! Къде е проблема ? Батерии ли нямаш ?
problemat e 4e sum sednal pred pcto a distancionnoto e na pet metra nazad nqkude v staqta mi khahah
nqkoi me popita ot kude q znam kak miri6e taq mi 4e to poluhva prez kineskopa be hora.a za zara,neznam koi misli da i zatvarq ustata oba4e s tiq zubi na morj ne mi e lesno da si predstavq kak 6e go izvur6ite tova deistvie![]()
ахахаааааа, тфа е толкова пропаднало![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Хаха ти мани т`ва ама и лой капе през екрана понякога...!![]()
Бе верно че който не му е интересно, да не го гледа, ама пък само заема ефирно време, а разбирам да беше нещо смислено.
"Hominem te esse memento"
Абе вие манете тва ама на кака Зара ще и правим тризнаци![]()
.
Баба ми разправяше скоро "Ама тия хора,бе, много са глупави, значи- елементарни въпроси те не могат да отговорят и не се обаждат"...
![]()
Ето какви хора го гледат това...
А като я погледам тая идиотка кака Зара не знам как се сдържам да не почна да плюя телевизора!!!!Да живее дистанционното
abe da te sa mn typi si4kite vodeshti..
nqkfi super grozni i samo edno i syshto
prikazvat..ama az ne go i gledam
samo nqkoi put ako nqma ko da pravq
a taka a taka i az tva za efirnoto vreme se vuzmu6tavam![]()
Нека е грозна Зара :P .Първоначално написано от Tedka-Medka