- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bihteli pravili sex za pari?
Bihte li pravili sex sa pari? I za momi4eta i za mom4eta mi e vurosa...
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Не!
Estestveno che ne ..
Zabravih da otgovoria, az ne bih!!!
da be bih ama ne za pari a za jelirani bonboni.nai-dobre ot oniq jabite.mega sa!!![]()
Ami to ima6e taka tema ... A az ne bih...
E НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!! Пък и вие по-горе като видите пачката на дядо ще му налапте дъртя Бастун !!!Всички жени са курви и тн.-Наполеон !
a maika mu e nai-golqmata![]()
0o0o0 da i az taka ..nqma zna4enie kvi sa moje jabki , moje i drugi :]~Първоначално написано от justinsfhc
Кат ти дават земай, кат та гонят бягай..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Е ти примерно би ли клатил няква бабка за кинти..ама супер гнусна?Първоначално написано от [CSKA
Графа прави свирки за 5 лв на парче !!!Шпкали не правил щото бил педал !
lele kopele to4no 6tqh da podhvana temata za grafa![]()
ХАХ еднаков мислим !![]()
да говори в цифри![]()
![]()
![]()
Govorim za golemi symi... a puk sum sigurna 4e ima hora ot horoma koito i za malkobiha pravili.Първоначално написано от street_force
ааааааааа сигурно да има и такива наи вероятно
siguren sumПървоначално написано от street_force
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
Е ти не би ли праснал неко яка кака ???Първоначално написано от street_force
Не за малко ми даже за без пари ще я прасна![]()
Не ама никога не казвай никога...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Защо пък не,ако застане пред мен някоя като Briana Banks,Krystal Steal или Carmen Luvana.Аз лично няма да и откажа,а отгоре на всичко и пари да ми дадът.
eeee togava moje,ama da e nqkoi ot majki pol i pak 6te mi e gadno da vzema parite!Първоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Vsi4ki momi4eta dosega kazvat, 4e ne biha pravili sex za pari, no dali![]()
Az pone ne sum sigorna za nqkoi...
Na men i sa mi predlagali pari za ednoto 4*kane, no ne sum se suglasqvala i nito imam jelanie, nito nujda! Trqbva da sum prekaleno propadnala, 4e da napraq tazi prostotiq, i dano nikoga ne mi se naloji da praq tova![]()
....