- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bihteli pravili sex za pari?
li4no za men,sexa e vis6a stepen na udovolstvie,s jelaniq partnior!t.e. pravq sex edinstveno i samo s 4oveka koito obi4am...za6toto tova ne e samo klatene...pone za men!i otgovora mi e NE!
JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!
kratko i qsno-NE
ne ne bih.ne si prodavam tqloto.ako go napravq 6e go napravq ot jelanie ili za6oto taka iskam no nikoga ne pravq sex za pari.....hahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Именно.Първоначално написано от ^^kotenceto^^
Явно с теб мислим много еднакво.![]()
da i drugite trebva da go razberat za6toto vse pak moe da se slu4iПървоначално написано от ^^kotenceto^^
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
neeeeeeeee!tfa e tupo
Нее!!!!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Кво се прайте на 2.5 !
Не не не та не ! Повечето момичета и за без пари ше хванат чепа...
bihte li pravili sex za pari? = bihte li stanali prostitutki?
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
тай си е ама явно никой не се замисля,че нещатат така могат да се завъртят,и да почнат да правят секс за пари за да живеят...Няма невазможни неща...Първоначално написано от TheSoulOfDeath
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Наистина никога не казвай никога, но все пак дори веднъж само да го направиш за пари, няма да си по-различна от една обикновена магистралка. Трябва да си имаме достойнството. Така че моят отговор е - не.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Скъпи мои момичета и момчета, нещо което не става с пари, става с МНОГО пари! Такаче отговора е ясен .!
не,не мисля...Първоначално написано от DS
може би аз влагам прекалено много в секса и някак си не бих могла да си представя,че би се наложило да го правя за пари,без аз самата да го искам!
а аз не искам ли да правя секс нищо не би могло да ме накара да го направя!
плюс тва не съм чак толкова вманиачена за пари...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
za 1 000 000$-da, za po-malko-ne![]()
![]()
no kato cqlo cennostnata mi sistema ne go pozvolqva. min. milion i s1m ne4iq samo za edna ve4er, za pove4e ne![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
California , ЗАЩО ВСИЧКИ момичета казват така а когато става въпрос в реалния живот за дадената ситуация ... си променят мнението :!: :?:
За съжаление не за близо 19 години вече не съм срещнал момиче което да ми докаже че за нея нямат значение парите :evil:
бих правил,но не и сега,защото не съм опитен.Иначе бих правил само ако я закъсам за пари
Не бих станал жиголо.Може би ако затъна до шията влайна.Някои хора са принудени заради живота който ги смазва и социялната стълбица на която са стъпили да правят секс за пари.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
По-скоро бих дал пари за да правя секс с някое готино момче. Досега никой не ми е предлагал пари и едва ли ще го направи, но може и да се съглася, зависи от парите и от това кой ги предлага
ако разгледаш другите постове ще видиш, че не всички момичета казват така...Първоначално написано от DS
а тва,че ти си попадал на курви не е мой проблем
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Това беше един от малкото искрени отговори от момичета!Da, no za mnogo!
аз бих правил при пазни условия:
доста солидна сума
да не е някоя крайно противна бабка (както някой каза по-горе)
някой пък закара темата на магистралата! Я слезте на земята...
1 секс за пари ще те приравни с тези на магистралата? Това прилича на размътен мозък! Те си изкарват хляба с това, правят го по няколко пъти на ден, за малко пари
кажи сега кое от тези условия те засяга теб ако направиш секс с някой за солидна сума (за малко пари ясно, че няма)
Почти всички в темата казват, че не биха. Аз също не бих се пристрашил. Но имам познат, който го е правил и цените вървели от 500 до 3000 евро.![]()
2т. забрана за ползване на профил
Аз бих правил СЕКС за пари но да не е с някаква баба на 100г.
К'во толква ще си е*ете, ще изкарате пари и ще ви дават по Spice Platinum![]()
А колко хетеро момчета биха се съгласили някое момче да им духа или чука срещу пари?
nikoga ! e osven ako ne umiram ot glad ili ako momcheto koeto mi predlaga pari za sex e sladak