- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bihteli pravili sex za pari?
NEVERПървоначално написано от Sugar_metalka
![]()
Nikoga![]()
![]()
![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
ne,no se slu4i !no nemisleh ,4e taka 6e stane.ako znaeh 4e 6e mi dava pari posle,nqma6e da go napravq.prosto si svar6ihme rabotata i 4oveka mi dade 50 kinta i se po4uvstvah kato prostitutka,a vsa6tnost predi tova pi4a mi haresva6e.taka ,4e ne bih pravila.
jivei za miga ,za6toto toi nqma da se varne!jivota e edin i e za jiveene!ne badete suhari ,a veselqci,za6toto vremeto minava bez da se usetim!i nezavisimo ot mizeriqta i problemite pak moje da ni e zabavno.badi sebe si.uspeh!!!
Ми мислила съм си го, един варненски бос на ТИМ ми предлагаше чистак нова тройка БМВ ама за малко да се съглася. Но ако изпадна в критична ситуация и ми трябват пари бих го направила.
muha ha ha ha !!!!Първоначално написано от Стеснителната
varnenski boss
6te me pob1rka6 ot smqh!!! m![]()
nogo si glupava!
koi, marin ili zdravko ednor1kiq, ili nqkoi dr??? 6te ti dade kola, tel, 6te te naebe, posle 6te te sma4ka ot boi i 6te si gi vzeme!!!
trqbva da znae6 s kogo go pravi6 i za kakvo.
kakto s1m pisala po-gore, az s1m prostitutka, ama struvam milion. dosega s1m ska4ala samo na 5000 i apartament![]()
ama otkazah![]()
ako nqkoi ima tolkova pari i iska da me kupi, 6te mu se otdam s udovolstvie![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Ако изпадна на положението на майка ти, може би...
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
аз секс и за без пари бих прайл :Р па ако ще ми плащат![]()
nikoga ne bih pravila
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
zavisi s kogo i za kolko prai stava dumai aide stiga ste se pravili vs na golemi angelcheta,vseki si ima cena!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
да ама на един цената е 2 лв. а на друг е 2 000 000 лв. нали се сещаш..Първоначално написано от ^KaSiDi^
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
xaaxxaxaaxax zavisi nad kakvo 6te trqbva da se byhtq 6tot ako e nqkoe svinq 120kl.....aa xi xi![]()
![]()
ama pyk vij ako q nqkoq znaina kaka napra6tala
![]()
![]()
![]()
Well a son's gonna rise in a mile
In a mile
In a mile
You'll be feeling fine
In a mile you will see
After me
You'll be out of the dark, yeah
You'll get your shot
Според зависи!
Бих го направил със Анджелина Джоли и без да ми плащат ама айде и малко парички няма да откажа \/ !!!
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
az kategori4no HE!
Да....нямам нищо против да правя секс за пари.....Нека хорат завиждат на това...
ne nikoga ne bih pravila sex za pari .bih rabotila 4ista4ka v 4istotata ot kolkoto da me e..t za pari tva e mnogyo dolnoprobno spored men .
Боже па аз бих платил за СЕКС а вие ми питате дали бих правил за пари кво ло6о има![]()
Eхее..няма нищо по-хубаво от това да изчукаш някоя мацка - да й сцепиш дупарата, да й свършиш на циците..и на всичкото това да ти даде пари!![]()
само дето тя не би с теб и да й плащатПървоначално написано от MaPuXyaHa
![]()
Нали знаете...На един не му стигат за хляб,а на друг за самолетПървоначално написано от [CSKA
Всички казвате,че никога няма да го направите за пари (поне повечето така написаха),но нито един от вас не знае какво ще го сполети след време.Може да изпаднете в такива ситуации,че ако някой ви плати за секс,ще сте благодарни!Никога не знаете до къде ще паднете или ще се изкачите!Аз ще ви кажа,че зависи от обстоятелствата и положението!Зависи от много неща.Не винаги нещата зависят от самите нас!Така че не говорете предварително или поне несе заричайте!
![]()
![]()
hahahhahahahaПървоначално написано от fti4ka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahaha
Az nikoga ne bih pravila !!!!
hehe!!! vseki 4ovek si ima cena!!! taka 4e nqma nqkoi koito da ne bi napravil sex za pari !!!!
Primer: predstavete si 4e vi predlagat 10 000 000evro za da spite s edin/edna muj/jena za edna ve4er i tova e!!!
i vie iskate da mi kajete 4e za tezi pari nqma da se e**te li?hahahaha
q ne govorete gluposti!!!
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!