.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Голям фен

Sveshti,nejna muzika..

..rozovi lista,shampansko,sateneni charshafi.. pravili li ste go v saprovod ot takiva manii

Мега фен
    Обичам шампанско, но ако на леглото има розови листа и сатенени чаршафи, ще се хлъзгаме много. Не ми допада идеята.

Град
    Sofiq
    NE!Tezi ne6ta gi ima samo po filmite i vav fantaziite na malkite momi4entsa!Te si me4taqt da go napravqt za parvi pat vav takava obstanovka,da ne gi boli,da bade sas printsa koito e do6al na bql kon i sled tova da se ojenqt!Palni gluposti!!!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Мне не съм.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Цитирай Първоначално написано от Mandy2
    NE!Tezi ne6ta gi ima samo po filmite
    Сигурна ли си?

Като имам възможност готвя на жената.Шампанското е много блудкаво за такива мероприятия.Чаршафи винаги чисти
    може да не са от сатен.Свещи задължително навсякъде + ароматни клечки + приятна музичка.Не се изискват усилия за една такава вечеря ама никакви повярвайте ми само малко време.Причината е в мощния мързел който напоследък ме е сполетял и мен.Малко романтика никога не е излишна освен ако не искате просто да се наевете.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Мега фен Аватара на machoka
    NE!Tezi ne6ta gi ima samo po filmite i vav fantaziite na malkite momi4entsa!Te si me4taqt da go napravqt za parvi pat vav takava obstanovka,da ne gi boli,da bade sas printsa koito e do6al na bql kon i sled tova da se ojenqt!Palni gluposti!!!
    Помисли си отново и недей да говориш толкова сигурно

Re: Sveshti,nejna muzika..

Цитирай Първоначално написано от Atika
    ..rozovi lista,shampansko,sateneni charshafi.. pravili li ste go v saprovod ot takiva manii

ax........ romantika li...........

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от thEClown
    NE!Tezi ne6ta gi ima samo po filmite
    Сигурна ли си?

Като имам възможност готвя на жената.Шампанското е много блудкаво за такива мероприятия.Чаршафи винаги чисти
    може да не са от сатен.Свещи задължително навсякъде + ароматни клечки + приятна музичка.Не се изискват усилия за една такава вечеря ама никакви повярвайте ми само малко време.Причината е в мощния мързел който напоследък ме е сполетял и мен.Малко романтика никога не е излишна освен ако не искате просто да се наевете.
    Кога ще се женим хаха?! Ааа относно романтика мн мн мн обичам, но всичките изброени на куп не съм пробвала!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Do sega sum nqmal nqkukuv opredelen povod za da go napravq... ina4e , sve6ti , myzika i t.n. e imalo... No puk otdavna si mislq za taka nare4enata perfektnata ve4er i neznam o6te koga 6te go napravq tova.
    Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!

Мега фен Аватара на machoka
    Бих искал да вметна, че за да бъде романтична една вечер не са нужни нито свещи, нито благоуханни атрибути, нито блусове - нужно е едно одеало, топла лятна вечер и небе, осеяно със звезди.

Всичко е в нас самите.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Да.. яко е ама не е кой знай кфо..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Бих искал да вметна, че за да бъде романтична една вечер не са нужни нито свещи, нито благоуханни атрибути, нито блусове - нужно е едно одеало, топла лятна вечер и небе, осеяно със звезди.

Всичко е в нас самите.
    Ти го каза.Такава вечер насред природата е перфектна.Звезди луна.Момичетата обичат да им се обръша внимание по специялен начин не само ебане,бирата и в леглото да си подпръдваш задушевно след бобената яхния.Пичове обичайте си приятелките и ги дарявайте с по прекрасни моменти,заслуват го все пак и те се стараят да ви доставят и удоволствие колкото могат
    Нали супер зле съм да си ги мисля тези неща.Айде сега чакам линч и публично заклеймяване.Няма да се учудя.

Фен
    Град
    Sofia

Всичко е в нас самите.
    \

Всичко е в нас самите. tochno i na mqsto!!

Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....

Фен
    Град
    lulin
    така е не е го не ме кефи

Всичко е в нас самите.
    Ти го каза.Такава вечер насред природата е перфектна.Звезди луна.Момичетата обичат да им се обръша внимание по специялен начин не само ебане,бирата и в леглото да си подпръдваш задушевно след бобената яхния.Пичове обичайте си приятелките и ги дарявайте с по прекрасни моменти,заслуват го все пак и те се стараят да ви доставят и удоволствие колкото могат
    Нали супер зле съм да си ги мисля тези неща.Айде сега чакам линч и публично заклеймяване.Няма да се учудя.
    am az nqma da te zakleimq ami naprao bih te razceluvala ne bih kazala 4e si zle da gi misli6 tiq raboti ama q si priznai trezven li be6e :P

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Zvuchi mi prekrasno , ne sym probvala ama iskam... :P

Фен
    Град
    lulin
    то лесно се урежда

Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Мне не съм.
    In dreams there are no rules...

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

Всичко е в нас самите.
    най яко ще да е ако е студено и да се топлим взаимно.. мммм яко е..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

zvu4i mn qko no dosega ne sam go pravila....iska mi se ama za jalost mai nqma kak da stane...
    oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!

Фен
    Град
    Канзас сити
    To4no tazi kombinaciq,ne!

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Цитирай Първоначално написано от poliii

Всичко е в нас самите.
    am az nqma da te zakleimq ami naprao bih te razceluvala ne bih kazala 4e si zle da gi misli6 tiq raboti ama q si priznai trezven li be6e :P
    НАПЪЛНО Трезвен бях и съм .Е къркам но гледам да не прекалявам .Момичета , жени предрасполагайте приятелите си да ви организират нещо романтично сигурен съм че го заслужавате.Звучи тъжно че много от вас изобщо не са испитвали удоволствието от такава вечетя разходка и тн.
    (Zvuchi mi prekrasno , ne sym probvala ama iskam... Razz)И пичове поставайте се да радвате полвинките си с повече изненади. Дори опитите да не са сполучливи приятелките ви ще го оценят труда и ще ви окрилят.

Цитирай Първоначално написано от poliii

Всичко е в нас самите.
    НАПЪЛНО Трезвен бях и съм .Е къркам но гледам да не прекалявам .Момичета , жени предрасполагайте приятелите си да ви организират нещо романтично сигурен съм че го заслужавате.Звучи тъжно че много от вас изобщо не са испитвали удоволствието от такава вечетя разходка и тн.
    (Zvuchi mi prekrasno , ne sym probvala ama iskam... Razz)И пичове поставайте се да радвате полвинките си с повече изненади. Дори опитите да не са сполучливи приятелките ви ще го оценят труда и ще ви окрилят.
    \
    ami edinstvenoto koeto moga da kaja e 4e se obnadejdavam kato slu6am takiva mom4eta(ne 4e i moq ne e takuv a vsi4ki koito si mislite 4e kato se pravite na tvurdi i mujkari 6te ni svalite se lujete mn 4esto-tova otvarq vratata kum vsqka edna ot nas,nezavisimo dali iskame ne6to seriozno ili ne-samoto vnimanie i jelanie e vajno

Цитирай Първоначално написано от elize
    To4no tazi kombinaciq,ne!
    i az taka!imalo e i takiva romanti4ni elementi no vsi4ki na kup dosega ne sam probvala!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си