.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

haresvam mom4e s dve godini po-malko ot men!

zdr!mn tupo se 4uvstvam,za6toto sam na 16 god.,a haresvam mom4e na 14 god.!vinagi sam haresvala po-golemi i takiva na moqta vazrst,no sega.....mislite li ,4e ni e mnogo golqma razlikata vav vazrastta???i sme6no li 6te e ako tragna s nego???

Hhahaahaha... ponqkoga mi e veselo na takiva temi vupreki 4e sa izklu4itelna rqdkost.
    1- Za6to da e sme6no da hodi6 s po-malko mom4e?
    2- Emi ne e li sme6no po tazi logika po-golemite mom4eta da hodqt s vas po-malkite momi4eta?
    3-TheNightRider ima pravo... dosta golqma e veroqtnostta vruzkata da e neseriozna, no nedei da govori6 taka 4e ve4e e tvoi... samo go haresva6 no ne si trugnala s nego a i toi moje da te otreje. No poneje e po-maluk dosta e golqma veroqtnostta da nalapa vudicata.
    Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Predi vreme haresvah momi4e na 16 i revah m po neq i tq trugna s drug..kakto i da e !Misulta mi e 4e nqma nikakvo zna4enie smisal ako se obi4ate znae6 za liubovta nqma granici!Ot opit glava ne boli trugni pa da vidime kvo 6e stane!Ne e sme6no!Daje e prekrasno 4e ne si kato drugite momi4eta koito si haresat nekoi po maluk i da we da toi e po maluk ot mene nemoga tva e sme6no...(ne vsi4ki momi4eta)Ima hora koito se razli4avat s po 7 godini i jenata e po golqma ot muja!No tova e za napred za vuzrastite nemoje ti da si na 14 toi da e na 7 zvu4i sme6no se pak!No dve godini ni6ot ne sa davai smelo napred i budete 6tastlivi.....a otnosno tova 4e mom4etata ne sa seriozni tiq deto sa na 14 da ima i takova no sled kato si precenila 4e si gotova da bude6 s nego i sled kato si precenila 4e moje da obi4a i kogato kazva obi4am te nma da se zamislq i 6te go kazva s 4ustvo zna4i ni6to ne te spira!Ako nqkoi ti se podigrava-ne te interesuvat drugite iska6 da si 6tastliva budi 6tastliva!Mnenieto na drugite ne trea da te burka!!!!Uspeh
    Admin-Coki:
    15 снимки с неподходящ размер в подписа!
    /забрана за ползване на такъв

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Е какво пък му е смешното?!Няма нищо лошо в тва.Сърцето ни не избира ,хората в които да се влюби по каталог с ЕГН.Пък и все пак разликата ви е само 2 години.Живота си е твой и ти сама решаваш какво да правиш с него.Ако си щастлива в този човек,бъди с него,без значение от това какво ще кажат хората.Трябва да се бориш за любовта си,а да я изгубиш,заради хорските приказки

Фен
    Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Е какво пък му е смешното?!Няма нищо лошо в тва.Сърцето ни не избира ,хората в които да се влюби по каталог с ЕГН.Пък и все пак разликата ви е само 2 години.Живота си е твой и ти сама решаваш какво да правиш с него.Ако си щастлива в този човек,бъди с него,без значение от това какво ще кажат хората.Трябва да се бориш за любовта си,а да я изгубиш,заради хорските приказки
    То наистина няма нищо смешно.Ама сигурно после ша съжелява щото тия на 14 нямат мозък ( не че аз имам ).Ако не и изглежда детски гъз.. абе де да знам в ОБЩ СМИСЪЛ НЕ ПРЕЧИ
    Любовта е по-силна от всичко

Guest
    tenks za savetite!!))6te vidq kakvo da pravq

Guest
    Dlord ..govorq taka,za6toto znam,4e toi mn me haresva ot tri godini nasam az predi mu se smeeh i vaob6te ne go haresvah,no naposledak ne6to mi stana i po vsi4ko si li4i,4e naistina e mn svesten 4ovek

Голям фен
    za lubovta granici nqma
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Защо да не опиташ мисля че даже на въпросното момче ще му е мн гот че ходи с по голямо момиче пък и ако се захванеш с него нищо няма да изгубиш затова си струва да опиташ

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    аз пък мисля че момиченцата(7 8 клас) се ходят с по големи И ТО ВИНАГИ С 10 КЛАСНИЦИТЕ.. а аз съм 11.. съчусвайте ми хора ..
    абе ко му е смешното бе.. то момчето даже мн ще се гордее с теб да знаеш.. и ще те обича.. не мисля че 14 годишните не могат да обичат.. та нали любовта няма граници..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Не мисля, че ще има проблем. Ако харесваш някой не го оставяй да ти се изплъзне
    2т. забрана за ползване на профил

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    нема да е смешно тръгнете пък квото стане, ама като е на 14 не очаквай голяма сериозност :P
    MhMz
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

аз не виждам нищо смешно в тва...в смисъл както се казва любовта няма граници...и кво се притесняваш те не ядат хора нищо че са по- малки...

Guest
    tenks!ok,6te vidim kakvoi 6te stane......

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    аз пък мисля че момиченцата(7 8 клас) се ходят с по големи И ТО ВИНАГИ С 10 КЛАСНИЦИТЕ.. а аз съм 11.. съчусвайте ми хора ..
    абе ко му е смешното бе.. то момчето даже мн ще се гордее с теб да знаеш.. и ще те обича.. не мисля че 14 годишните не могат да обичат.. та нали любовта няма граници..

Не съм мн съгласен че 14 годишните немогат да обичат но това си е твое мнение

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    estestveno 4e ne e sme6no...Az sum hodila dvaputi s mom4eta koito sa po malki ot men.Ednoto be6e s edna godina po malko drugoto s dve.Ima6e hora koito mi se smeeha ama na mene ne mi puka6e,vse pak vajnoto be6e 4e az im se kefeh.Ima6e razbirase i hora koito mnogo ni se kefeha

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от dori
    Защо да не опиташ мисля че даже на въпросното момче ще му е мн гот че ходи с по голямо момиче пък и ако се захванеш с него нищо няма да изгубиш затова си струва да опиташ
    Е тва мнение също е много точно и го подкрепям

Голям фен
    Ne se pritesnqvai!ZA lubovta granici nqma!Ako si sigorna v 4uvstvata si mu kaji i kakvoto stane!Uspex

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    miiii po proncip vyzrastta nqma zna4enie-daje si e taka vinagi de ama zavisi i kak izglejda samoto mom4e 6toto poprincip nali momi4etata se razvivat po-byrzo ot mom4etata govorim za vrysnicite pyk i da e s dve godini po-malyk ot teb nz...ama ima i takiva mom4eta 4e i na 14 da sa hi4 ne im li4i a sa ackite pi4agi poprincip vyzrastta ne trqbva da se vzima 4ak pod takova vnimanie
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си