za6to nikoi ne me razbira da de kak i da me razberat dr kato az sama ne moga da se razberami situaciqta e slednata predi 6 meseca se zapoznah s edin maj ,tragnahme i hodihme dva meseca koito bqha nai prekrasnite v jivota mi...toi be6e ot dr grad i znaeh 4e ne trqbva da se vlubvam bqh naqsno o6te ot samoto na4alo toi e ot taka nare4enite"kurvari" no dva meseca be6e samo s men/sigyrna sam/ no kraq na lqtoto doide i toi trqbva6e da si tragne za moq iznenada ostana da raboti vav vn 4ak do dekemvri no o6te prez septemvri bqhme se razdelili..po prostata pri4ina 4e iska6e da si hoika i s dr momi4eta i t.n.
makar da bqh naqsno o6te v na4aloto 4e tova e ne6to vremenno i be6e prosto na6ega vsi4ko v na4aloto e mi da vlubih se i to mnogo tolkova 4e kakvo li ne napravih za da si go varna no uvi 4uvah samo dumite"mnogo si te obi4am mnogo darja na teb no ne iskam da te naranqvam s porednata si izdanka 6te si nameri6 dryg neka si ostanem priqteli" ...ta toi si zamina i vsi4ko ve4e se obezsmisli zarqzah priqteli semeistvo ne izlizam po4ti ot vka6ti osven v diskotekata kadeto toi rabote6e ,koqto be6e stanala moi vtori dome v4era pak hodih pod natisk na priqtelki koito kazvat prodalji napred taka i se opitah da napravq zaribih edno mom4e koeto principno mn mi haresva6e i v momenta v koito go celunah znaite li kakvo po4uvstvah---ne ni6to ami 4ak otvra6tenie ot sebe si i ot nego...sega se 4uvstvam vinovna 4e sam izneverila na 4uvstvata si ,na sebe si i na 4oveka koito e dale4 ot men/kakto duhom taka i fizi4eski/kak da go zabravqboje kak boli i vapreki tova prodaljavam da priemam obajdaniqta mu /koito sa samo priqtelski/ samo da 4uq glasa mu i vsi4ko ot lqtoto sqka6 se vra6ta...sabujdam se lqgam si s misalta za nego...jiveq s misalta za nego...vsi4ko mi napomnq za nego ...
stana mn dalgo mai emi dano ima pone na nqkoi da mu se 4etat glupostite mi sorry imah nujda da spodelqprosto za6toto horata okolo men ne me razbirat