.

Виж резултатите на анкетата: na kolko godini e normlano da se pravi sex ?

Гласували
149. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 14

26 17,45%
  • 15

34 22,82%
  • 16

55 36,91%
  • 17

34 22,82%
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Hybrid View

na kolko godini e normlano da s e pravi SEX ?

kajete
    felacio za si4ki

Град
    На бабините краченца
    според мен на 16
    Немож ма върна на селу !
    Я най-мразим молцитИ !

i as taka
    felacio za si4ki

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    нормално е тогава,когато се почувстваш готов
    но НЕ е нормално да се чувстваш готов на 12-13 години,та дори и 14
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e

i as taka misla
    felacio za si4ki

saglasna sam!
    JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!

po dobre verno kogato si gotov sam 6te razbere6
    felacio za si4ki

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    След 15

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Фен
    Град
    София
    Мда нормално е да знаеш какво правиш и с кого

Ami spored men na 15 no naistina e vqrno 4e e normalno kogato se po4uvstva6 gotov i vse pak spored men ne e normalno da se 4uvstva6 gotov predi 14/15!

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    normalno e razbirase...boje
    na tebe koga ti e do6ul cikulut,a na mom4etata koga im "idva" spermata...Kogato imame tezi raboti-zna4i sme gotovi.Pomislete malko po logi4no be!

I prestanete da pi6ete takiva temi.Vseki den ima po 2-3 takiva

Мега фен
    Аз написах в една тема защо когато дойде цикълът или спермата, човек още не е готов за секс. Ама кой да чете...

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Аз написах в една тема защо когато дойде цикълът или спермата, човек още не е готов за секс. Ама кой да чете...
    откажи се няма смисъл...

не може едно дете на 12,което е 6 клас да е готово за секс!
    ми те момичетата и момчетата на по 12-13 на жени и мъже не приличат физически все още,ама дай секс да има,щото "се чувстваме готови"!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Според мен няма определена възраст, когато човек се чувства готов и е намерил човека, стига да е над 14 !!!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

vqrno e,po princip trqbva da se 4uvstva6 gotov za sex a ne da izglejda6 6toto na nqkoi kato im idva na 11 se sumnqvam da suznavat naistina kakvo pravqt,normalno spored men e na 15-16 no po vajno e da nameri6 pravilniq 4ovek a ne 6toto si se po4uvstval gotov i da go napravi6 s nqkoi koito poznava6 ot 10 min v diskotekata(vupreki 4e i tva e vuzmojno

Ама всички все едно и също опявате - готова, та готова...
    Какво значи "готова"??? Когато ти дойде цикълът? Когато същият се нормализира? Когато ти пораснат цици? Когато те засърби между краката...???
    Или да си "готова" означава да можеш да износиш и родиш нормално дете (физическа готовност)и да го отгледаш (психическа)?
    Аз мисля, че е последното. И законът така мисли. Не случайно има законова възраст за брак! След 18 години, по изключение - след 16. Това не е изсмукано от пръстите, каприз някакъв на възрастните, а резултат на изследвания и тълкуване на фактите.
    Не забравяйте, че сексът не е измислен за забавление на скучаещи тийнейджъри, а дейност, чрез която продължава животът. И тя си има своите закони и правила. И ако две дечица в детската градина са сладки, когато си играят на мама и татко, то 11-14- годишните са жалки, когато си играят на секс. И на секса с такива му казват педофилия!

Фен
    Град
    Sofia
    15 : 15

Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....

Мега фен
    И аз това казвам.

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    И аз това казвам.
    PO TO4NO

Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Майка ти
    да си "готова" означава да можеш да износиш и родиш нормално дете (физическа готовност)и да го отгледаш (психическа)

възраст трудно може да се каже ама според мен не е нормално на 11 12 13 малки сте бе момичета и момчета колкото и да ви е любопитно...Много са ми смешни дечица седнали да говорят аз с еди кой се наебах и тем подобни е много глупаво изглеждат.Нормално според мене е 16 17 18 за момичетата и 15 16 за момчетата...И все пак всичко е строго индивидуално не може да станеш на 17 и да кажеш лелееееееее аз не съм прайл/а секс дай да се нае... с първия/та срещната малко може и да се помисли не е болест ако си девствен/а
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    ми всеки си решава сам за себе си.
    според мен,когато чоек е готов да понесе последствията от действията си....
    след 14 години

Определено над 14!Не може да правиш секс преди тялото да е готова за това.Верно, че някои физически се развиват по - бързо, ама все пак извинявайте на 13 още сигурно не знаят къде им е влагалището
    Домакиня у дома, дама в обществото, мръсница в леглото.

Мисля, че един човек трябва да започне да прави секс, когато се чувства психически и физически зрял за тази "дейност".

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Майка ти
    Ама всички все едно и също опявате - готова, та готова...
    Какво значи "готова"??? Когато ти дойде цикълът? Когато същият се нормализира? Когато ти пораснат цици? Когато те засърби между краката...???
    Или да си "готова" означава да можеш да износиш и родиш нормално дете (физическа готовност)и да го отгледаш (психическа)?
    Аз мисля, че е последното. И законът така мисли. Не случайно има законова възраст за брак! След 18 години, по изключение - след 16. Това не е изсмукано от пръстите, каприз някакъв на възрастните, а резултат на изследвания и тълкуване на фактите.
    Не забравяйте, че сексът не е измислен за забавление на скучаещи тийнейджъри, а дейност, чрез която продължава животът. И тя си има своите закони и правила. И ако две дечица в детската градина са сладки, когато си играят на мама и татко, то 11-14- годишните са жалки, когато си играят на секс. И на секса с такива му казват педофилия!
    катил си баче..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си