- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- na kolko godini e normlano da s e pravi SEX ?
kajete
felacio za si4ki
според мен на 16![]()
Немож ма върна на селу !
Я най-мразим молцитИ !
i as taka
felacio za si4ki
нормално е тогава,когато се почувстваш готов![]()
но НЕ е нормално да се чувстваш готов на 12-13 години,та дори и 14![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от miloto_girl-4e
i as taka misla
felacio za si4ki
saglasna sam!Първоначално написано от miloto_girl-4e
JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!
po dobre verno kogato si gotov sam 6te razbere6
felacio za si4ki
След 15
Мда нормално е да знаеш какво правиш и с кого
Ami spored men na 15 no naistina e vqrno 4e e normalno kogato se po4uvstva6 gotov i vse pak spored men ne e normalno da se 4uvstva6 gotov predi 14/15!
Аз написах в една тема защо когато дойде цикълът или спермата, човек още не е готов за секс. Ама кой да чете...
откажи се няма смисъл...Първоначално написано от `Death`Whore`
не може едно дете на 12,което е 6 клас да е готово за секс!
ми те момичетата и момчетата на по 12-13 на жени и мъже не приличат физически все още,ама дай секс да има,щото "се чувстваме готови"!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Според мен няма определена възраст, когато човек се чувства готов и е намерил човека, стига да е над 14 !!!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
vqrno e,po princip trqbva da se 4uvstva6 gotov za sex a ne da izglejda6 6toto na nqkoi kato im idva na 11 se sumnqvam da suznavat naistina kakvo pravqt,normalno spored men e na 15-16 no po vajno e da nameri6 pravilniq 4ovek a ne 6toto si se po4uvstval gotov i da go napravi6 s nqkoi koito poznava6 ot 10 min v diskotekata(vupreki 4e i tva e vuzmojno![]()
Ама всички все едно и също опявате - готова, та готова...
Какво значи "готова"??? Когато ти дойде цикълът? Когато същият се нормализира? Когато ти пораснат цици? Когато те засърби между краката...???
Или да си "готова" означава да можеш да износиш и родиш нормално дете (физическа готовност)и да го отгледаш (психическа)?
Аз мисля, че е последното. И законът така мисли. Не случайно има законова възраст за брак! След 18 години, по изключение - след 16. Това не е изсмукано от пръстите, каприз някакъв на възрастните, а резултат на изследвания и тълкуване на фактите.
Не забравяйте, че сексът не е измислен за забавление на скучаещи тийнейджъри, а дейност, чрез която продължава животът. И тя си има своите закони и правила. И ако две дечица в детската градина са сладки, когато си играят на мама и татко, то 11-14- годишните са жалки, когато си играят на секс. И на секса с такива му казват педофилия!
![]()
15
:
![]()
![]()
15
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
И аз това казвам.
PO TO4NOПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
Първоначално написано от Майка ти
възраст трудно може да се каже ама според мен не е нормално на 11 12 13 малки сте бе момичета и момчета колкото и да ви е любопитно...Много са ми смешни дечица седнали да говорят аз с еди кой се наебах и тем подобни е много глупаво изглеждат.Нормално според мене е 16 17 18 за момичетата и 15 16 за момчетата...И все пак всичко е строго индивидуално не може да станеш на 17 и да кажеш лелееееееее аз не съм прайл/а секс дай да се нае... с първия/та срещната малко може и да се помисли не е болест ако си девствен/а
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
ми всеки си решава сам за себе си.
според мен,когато чоек е готов да понесе последствията от действията си....
след 14 години
Определено над 14!Не може да правиш секс преди тялото да е готова за това.Верно, че някои физически се развиват по - бързо, ама все пак извинявайте на 13 още сигурно не знаят къде им е влагалището![]()
Домакиня у дома, дама в обществото, мръсница в леглото.
Мисля, че един човек трябва да започне да прави секс, когато се чувства психически и физически зрял за тази "дейност".
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
катил си баче..Първоначално написано от Майка ти
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !