- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- imate li priqtel/ka za SEX ??
as ne vie?
felacio za si4ki
Да, има едно момиче, с което си лягаме понякога, но същевременно сме и много добри приятели.
ми дай пик и мое да те уредя
Moderated by miloto
т.9 от Правилника![]()
Немож ма върна на селу !
Я най-мразим молцитИ !
не,аз не използвам приятелите си за такива цели![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не
ne,tva e typo...
JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!
мне,нямам...дори и да има човек с който да си лягам "ей така от време на време",то не бих могла да го възприемам като приятел.
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Не но се работи по въпроса
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
Не
NE . NO AKO IMAX SHTESHE DA E QKO
![]()
Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....
Tova e hubavo samo ako i dvete strani priemat neshtata po eidn i syshti nachin - ei taka za ednoto lashkane.. Ako ediniq obache e vliuben ili izpitva kakvito i da bilo po-dylboki chuvstva ..malko shit ..
Имам я..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
M da edin ot bivshite mi ...kato mi e skuchno i .... mi zvankam![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
имам приятелки и добри прятелкиготино е
nope![]()
ami mai i az nqmam kakto razbiram.....i az ne znaeh 4e nqmam ama mai nqmam...hahahhaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Emi az hoda s edno mомиче от 2 месеца и половина и викам вече да ми пусне![]()
ve4e ne, vze 4e mi dopadna pove4e ot kolkoto trqbva...i pak sme samo priqteli...
trqbva da si namerq nqkoi... ama men nqkoi mnogo trqbva da me privli4a za da si legna s nego...ama ne6to gi nema tiq m1je...ili kato gi namerq, t1potiqta im me otvr16tava...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Ммм аз нямам пък и за момента не ми е мерак.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Абе, тва е гадно![]()
![]()
Домакиня у дома, дама в обществото, мръсница в леглото.
Da.. edno bivsho.. vijdame se ponqkoga.. i ponqkoga go pravim.
Da i az ne bih si izpolzvala priqtelite za takiva celi ..mnogo dobre kazano :PПървоначално написано от miloto_girl-4e
И аз си нямам приятелки за секс, но ако ме помолят бих се жертвал няколко пъти :D
п.с. Нямам грозни приятелки !