Имам си приятел от почти 2 години това е добре ,нали?Но от пролетта незнам защо започнах да му губя доверие-тогава се запозна с една дебелана,с отвратителна външност,омазнена коса и неква тъпа мутренска физиономия(ама е богаташка-но това мисля няма значение за него .. ) той тогава работеше на зала и оттам са се запознали и когато не сме заедно той е с нея ,под оправдание да я утеши,щото е скъсала сгаджето си ,от другата край на БГ ,как така става всеки път,когато с него не се виждаме,примерно имам нещо работа,той е с нея ,много добри приятели са и нищо повече(а тя е мн добра пр и с неговата брачедка,която му е като сестра )Той е много по чаровен от нея,висок,със сини очи,добър ,с чувство за хумор ,любвеобилен,не пуши и т.н.. а за нея е гордост да излиза с такова момче(не го хваля,само че ми е гадже..просто си е така) Когато се видят,особено лятото тя му даваше сладулед в устата,гушкаше го ,канеше го на срещи-уж да й помогне за нещо..дори веднъж с него не се бяхме виждали 3-4 дни ,и отидох на работата му,щото тогава работеше в две смени и нямаше време да идва да се виждаме,засекох я как му се натискаше,все до него ,аз отидох (бях с моята приятелка) казах Здр ,и нещо колана му бе откопчан и аз да го закопча заяде,тя дойде и започна да го оправя ,като ми каза че само тя може такива неща,мен ме бутна на страни , е това бе върха(адски е нахална)тръгнах си ядосана,приятеля се опита да ме спре,ама един път не ме защити,дори не ме прегърна при нея беше,после като се видяхме той каза,че й помагал за някаква дипломна работа..извини се по мн мил начин и му простих,но пък преди 2-3 месеца,на Санд ходи на работа и там на няколко пъти се е виждал с 40 годишна лелка..само на по тортичка... вече му нямам това доверие както преди.Не искам да се разделяме,но незнамкакво да правя спрямо тази ...посъветвайте ме как да реагирам!!!