- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Доверието!?!
Имам си приятел от почти 2 годинитова е добре ,нали?Но от пролетта незнам защо започнах да му губя доверие-тогава се запозна с една дебелана,с отвратителна външност,омазнена коса и неква тъпа мутренска физиономия(ама е богаташка-но това мисля няма значение за него .. ) той тогава работеше на зала и оттам са се запознали
и когато не сме заедно той е с нея ,под оправдание да я утеши,щото е скъсала сгаджето си ,от другата край на БГ ,как така става всеки път,когато с него не се виждаме,примерно имам нещо работа,той е с нея ,много добри приятели са и нищо повече(а тя е мн добра пр и с неговата брачедка,която му е като сестра )Той е много по чаровен от нея,висок,със сини очи,добър ,с чувство за хумор ,любвеобилен,не пуши и т.н.. а за нея е гордост да излиза с такова момче(не го хваля,само че ми е гадже..просто си е така) Когато се видят,особено лятото тя му даваше сладулед в устата,гушкаше го ,канеше го на срещи-уж да й помогне за нещо..дори веднъж с него не се бяхме виждали 3-4 дни ,и отидох на работата му,щото тогава работеше в две смени и нямаше време да идва да се виждаме,засекох я как му се натискаше,все до него ,аз отидох (бях с моята приятелка) казах Здр ,и нещо колана му бе откопчан и аз да го закопча заяде,тя дойде и започна да го оправя ,като ми каза че само тя може такива неща,мен ме бутна на страни , е това бе върха(адски е нахална)тръгнах си ядосана,приятеля се опита да ме спре,ама един път не ме защити,дори не ме прегърна при нея беше,после като се видяхме той каза,че й помагал за някаква дипломна работа..извини се по мн мил начин и му простих,но пък преди 2-3 месеца,на Санд ходи на работа и там на няколко пъти се е виждал с 40 годишна лелка..само на по тортичка... вече му нямам това доверие както преди.Не искам да се разделяме,но незнамкакво да правя спрямо тази ...посъветвайте ме как да реагирам!!!
Говори с него и му обясни как се чувстваш. Той най-вероятно ще те разбере и ще опита да промени нещата. Наистина ситуацията е доста гадна и изнервяща. Аз ако бях едва ли щях да го изтърпя. А на тая нахалница може също да и обясниш, че той е твой и че няма начин да му бъде нещо повече от просто приятелка...
И аз мисля че трябва да поговориш с него и му обясни всичкото тва което тука си споменала но според мене надали ти изневерява щом ходите вече две години и не е трагнал с някоя друга значи има сериозни намерения с тебе,но най-добре ще направиш ако му кажеш че не ти е приятно той да прекарва толкова време с това момиче
Бе мнооо сте от мъглата начи, кво ше си говорят то се вижда че тоя е женкар![]()
e може би е женкар ама зависи ако поговорят и той каже че ще се постарае да не излиза толкова често с тва момиче значи наистина обича гаджето си,ако каже че тва е глупаво и тъпо за обсаждане начи не му дреме на канчето кво мисли гаджето му и т.н.
Tva s bratov4edkata mu mi prili4a na "Moq sladka Valentina"![]()
Ami nqma kakvo drugo da napravi6,osven da pogovori6 seriozno s gadjeto si.Ne6tata ne varvqt na dobre sled kato si zagubila vqrata v nego i sled kato ne se 4uvstva6 dobre i sigurna zaradi vaprosnoto momi4e.Kaji mu kak to4no se 4uvstva6,kaji mu,4e te boli i 4e ne iska6 da razvalite vrazkata si zaradi neq.Ako mnogo te obi4a,6te namali sre6tite si s neq i 6te promeni otno6enieto si kam neq,uspeh
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Spored men trqbva purvo da pogovori6 s priqtelq si i posle da se razpravq6 s onaq pa4a.![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Както всички казаха-ТРЯБВА ДА ГОВОРИШ С НЕГО.Пък оная щом е отвратителна,но нали знаеш живота е немислим без пари.Покажи на гаджето ти,че ако те обича да престане даже да си общува с тая!!!Виждам,че си го обичкаш ама едва ли искаш да го делиш!?Кажи му да избира нея или теб.Колкото и да обичам гаджето си,никога не бих дала на друг да ми закопчава колана,да ме храни с лажичка и още колко неща си там...тва си е изневяра...Баси се пак с 2 години заедно...!!!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Pogovori s nego ... a posle i s neq![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Доверието е нещо много голямо и се извуюва супер трудно!МОже да го има у човека който обичаш!Ако се обичате ще си имате доверие един у друг!Някога с моята приятелка си имахме доверие и се разбирахме прекрасно че даже повече от прекрасно и сичко вървеше перфектно!НИКОГА не трябва да лъжеш човека когато му казваш че го обичаш!И най малко да го цялуваш...защото целувката е едно от нещата които доказват любовта и е нейн главен компонент....сичко друго си идва с времето....![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
кажи му,че не ти е приятно да е с нея толкова често и така тя да му се лигави-тя или Ти си му гадже???
твойто приятелче само кинтите го касаят тфа е..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
даммм...колкото и да не ти се вярва е такаПървоначално написано от [CSKA
![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
Zna4i ako produljava tova v su6tiq dyh opredeleno ti 6te si strada6 nai-mnogo. Tai4 nai-dobre 6te e prosto da my kaje6 4e se razdelqte i ni6to pove4e, ve4e toi sam 6te si napravi nqkakvi izvodi...
Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
NE VIJAD6 LI TOI DOTI I NE ZA6TITAVA ZNAE6 LI KAJI A WE TOQ NE ME ZASLUJAVA I GORE GLAVATA MACKATA AZ KATO TE GLEDAM PO TVA KOEOT PI6E6 I KAK SI MU PROSTILA TOVA S CIPA SI DOBRA DU6A I NE TREBVA DA STRADA6 ZARADI NEGO ZZAREJI GO I 6E VIDI6 KAK 6E BUDE KATO PARCALZADETO SE EPODIGRAL S TEB VIJDAM 4E GO OBI4A6 NO VSE PAK UTREPKATA SI OSTAVA TOI STISKMA PALCI MACKADA S EOPRAI TEПървоначално написано от Dlord
![]()
![]()
![]()
![]()