- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- az i moiat nai dobur priatel
takaa....moiat problem si e malko tup a i sama sum si vinovna za nego....predi vreme nai dobriat mi praitel mi kaza 4e izpoitva mnogo silni 4uvstva kum men i niakolko puti mi predloji da trugnem....az super mnogo se drazneh na povedenieto mu, otkazvah mu, daje go otbiagvah...toi izpadna v ne6to kato depresia, ne se usmihva6e, zatvori se v sebe si ....edin den oba4e na niakakuv kupon se zabi s niakakva ( vsi4ki mi kazvat 4e ne ia obi4a i go pravi za da me zabravi)....kakto i da e sega toi hodi s neia a na men ne znam za6to mi e super gadno...ne znam dali zapo4vam da go obi4am ili prosto ne moga da se primiria 4e e s druga...neprekusnato si mislia za nego i mi se iska si4ko da e kakto predi....4uda se dali me obi4a o6te...i dali da ne mu kaja kakvo izpitvam ....kakvo 6te me posuvetvate?![]()
да пораснеш![]()
..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Не знаеш какво имаш, докато не го изгубиш...![]()
И да разбереш най сетне сама по себе си кво искаш...дали пе си с него или няма да си с него...щото хем не искаш да е с тебе хем не искаш да е с друга...живота продължава и тва е братче няма да те чака винаги....ако че ти е приятел и няма значение от колко години...Първоначално написано от [CSKA
![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
hmm az sym mom4e i mi se slu4i sa6toto minalata god - haresvax mn dobra frendka, predlagax i nqkolko pati a, a tq vse me otrqzva6e pod predtext 4e si xaresva dr mom4e i ne iska da si razvalqme priqtelstvoto. Az ne sym se sduxval kato tvoq priqtel, a naprao se zabix s momi4e po - golqmo ot mene pri koeto tq zapo4na da me revnuva...Първоначално написано от ziky
Pomisli kakvo to4no iska6 za6toto moje da go zagubi6 i kato frend!![]()
наистина е вярно,че "Не знаеш какво имаш, докато не го изгубиш",така че може и да си осъзнала,че го обичаш.
но може и праосто да ти е гадно,защото до преди няколко дни е харесвал теб и сега е с друга.
по-добре помисли добре и си изясни чувствата преди да предприемеш кащвото и да било.![]()
"obi4", "lubov", "obi4am" - sa mnogo silni dumiEdno e da haresva6 nqkogo, drugo e da si fluben, suvsem razli4no e da obi4a6!!!
Purvo budi sigorna, 4e naistina izpitva6 nqkakvi 4uvstva i ako si sigorna, 4e tova e taka - govori s vuprosnoto mom4e i mu kaji, 4e vsi4ko se e promenilo i si vlubenaako e taka de
No ne vqrvam toi da "obi4a" taq ot kupona;
Егоистка-без да се обиждаш!Мислиш само за себе си...как на теб да ти е добре...нека бъде щастливо момчето.....,ако всичко е както преди...момчето ще страда още веднъж!Мисля ,че трябва да осъзнаеш какво искаш...и тогава да предприемеш каквото и да е решение!!!!
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Ако си мислиш,че нещата между вас може да надвърлят обикновените приятелски,поговори с него за това,което чувстваш,но недей да разваляш връзката му,само заради каприз и ревност.Първо се убеди в сериозността на чувствата си към него и тогава действай.Да не стане така,че когато той пак ти предлага любовта си,ти да започнеш да го отбягваш.Не си играй с чувствата на хората.Щом се изясниш със себе си и се окаже че изпитваш нещо много силно към него,не му позволявай да е с момиче,което не обича.Според мен целта му е била да те накара да ревнуваш и май наистина я е постигнал.Една силна любов(каквато казваш че той е изпитвал към теб),не може да бъде изтръгната от сърцето за ден-два или пък за седмица![]()
още едно доказателство , че не знаете какво искате...![]()
tupoto e 4e ve4e mislia 4e znam kakvo iskam oba4e me strah da ne me othvurli toi tozi put za da si vurne.....vupreki 4e edna 4ast ot men e sigurna 4e o6te me obi4a....
eeeee ti me razbi ti na kolko si w emomi4e i naistina nz kvo iska6 hne 4e az sum mn golqma nali ama vse pka znam vinagi kvo iskam i misla 4e dobur suvet e da mi vidi6 podpisa malko po dolu misla 4e e tvoq slu4ai a ti ???????
mi da ti kaja slu4va se nqkoe mom4e da te haresva i postoqnno da te uhajva i kogato spre s tezi raboti da se 4ustva6 samotna i da revnuva6 ... no ponqkoga moje bi kakto e pri teb no nz ti nai dobre si znae6 ponqkoga moje bi osaznava6 4e i ti ima6 4ustva kam tozi 4ovek ...no i na men mi se e slu4valo i mislq 4e e prosto za6toto si sviknala s tova ... ti preceni ..
aaaaa puk i kakto e deviza na tova momi4e lilencetooooo .. tq e stra6no prava ... pomisli si nz
хмм миналата година 2ри а сега 3ти клас.. браво растеш..Първоначално написано от Freelander
мисла че тфа е тъпо "айде да станем гаджета.." или само аз така мисла![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
napulno podkrepqm tva mnennie i ovajavam avtora na podpisa (lilencetooooo)![]()
Admin-Coki:
Първоначално написано от [CSKA
Може да е била децка градина и сега да е първи клас бе!!!Те децата в децката градина са сладки и невинни и не са аучени още да оценяват![]()
Admin-Coki:
Първоначално написано от [CSKA
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Първоначално написано от ziky
nadqvam se ne samo via da me razbirate a i avtora na temata![]()
Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
Явно че незнае какво иска и неразбира мани го!Аз те разбирам и подкрепям![]()
![]()
Admin-Coki:
Опитай се все пак да установиш какво чувстваш. Има ли изобщо смисъл да си с това момче? Наистина ли го искаш или просто ревнуваш, че е предпочел някоя друга. Опитай се да запазиш приятелството ви. Ако не успееш, значи никога не е имало такова![]()
Домакиня у дома, дама в обществото, мръсница в леглото.
to4no taka e za jalostПървоначално написано от CooL^GirL^^^
ama 6tom pyk 4ak tolkova ste se u4ujdili ne ste bili 4ak"nai-dobri" priqteli
6toto i moq nai-dobyr pr mi e kazval hilqda pyti 4e acki silni 4uvstva ispitva-kazah mu nqma da stane ni6to i tva-vqrno rpie go gadno no vse pak naistina sme BEST FRIEND i tva ne povliq na otno6eniqta kato priqteliza koeto mn se radvam
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!