- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Skivai kam sam gangster
ти си голем брато..Първоначално написано от ziky
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
За да не ти се подиграват си сложи снимката тук:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ghlight=snimka
Успех !
2т. забрана за ползване на профил
If you smell what The Rock is cooking...Първоначално написано от DiaManTa_bs
![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
Първоначално написано от [CSKA
не е вярно ти си на 17 аз съм на 14 тьй че ти си по голям от мене![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
OMG!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
йеее ебати яката тема![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
браво на сурвачката
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Vij kvo-neznam si za koj porden pat postva6 profila si v sladur.Parvo-nisak si!2-tap si!3-to adski si kompleksiran!
Kapi6?!
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
ЕЕЕЕ абе с голямо самочувствие си !Ама си мисля ,че имаш още мн хляб да ядеш![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
e tva e gangster![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МИ виш са от целата тая снимка ми харесва лаптопа и перденцето!Парите-секи може да има пари ама не става човек даже може да го гръмнат щот има пари...както и да е....дай лаптопа и си бъди ганкстер![]()
Admin-Coki:
Изобщо какво видяхте на снимката![]()
Аз нищо не мога да различа.....
Домакиня у дома, дама в обществото, мръсница в леглото.
abe mani go toq..ne vijda6 li kuf e sme6nik s teq pantofki trugnal da se prai na gangsterПървоначално написано от ziky
![]()
![]()
![]()
![]()
има и кабел м-у кракатаПървоначално написано от fti4ka
а мани пантофите се пак и те са пари и са купени от "мафиотлиенци" и са много пара бе бате само на читирс пет стинки евтино ги дават няма да та прицакат....сичко е с гаранция и може да се носи в сервис...са ко тряаа и щи смъкна цената...и ако тряаа и панталона щи смъкна....да бе бегай нямам думи поне да си беше купил едни ботуши от ''ИЛИЕНЦИ'' и не за 45 стотинки аз за малко повечко пари....поне гледам че ги има
![]()
Admin-Coki:
И все пак пича от снимката няма много пари колкото и много да държи щото по пътя на логиката датата на сниката е 1 януари.Това е нова година и човека не е пиян можеби няма пари за една студена,прясна,биричка...ам яката е суровакал даже и със бичме май ако не се лъжа...![]()
Admin-Coki:
Утре очаквайте снимката ми със стотинките,които ми остават от кифлата,която ям голямото междучастие(намалиха я на 0.25 и сега съм баровка и половина)![]()
големи гангстери,големо нещо,тука е мафията![]()
Ei pi4 kato gledam napravo vsi4ki sa se vlubili qko v tebe...vklu4itelno i az!![]()
Mnogo si gotin-napravo nemam dumi-i prosto sega razbiram 4e hi4 ne si za izpuskane!Boje!Kak sum mogla propusna takuv pi4 kato tebe...
![]()
![]()
Ayy vlubena sum do u6i v teb!Napravo jivota si davam!...kak ne...![]()
A sega seriozno-za da ne polu4ava6 o6te podigravki po dobre pomoli da ti zatvorqt temata.Prosto...ne moga da si predstqvq kolko ti e gadno kato 4ete6 tva!No si sme6en s tva da se fuka6 s taq snimka!Po-dobre ne pra6tai snimki pove4e tuk!![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
4ovekyt se byzika vie se vryzvte...i daje se vyzmu6tavate...bre moje li?
Гангстер означаваше да се правиш на клоун с 100кинта в ръцете то всеки втори щеше да е Гангстер
Направи си сам извода какво СИ![]()
Ей "ганкстер" я недей да крадеш от портфеила на мама и тати![]()
![]()
![]()
П.П.FlowerinesS очаквам снимката ти и все пак съм по-богата от теб-аз имам 2 лева![]()
Сигурно в 1 отрицателнаПървоначално написано от dark soul
![]()
Admin-Coki:
kat ti opala 2 6amara 6e vidime kaf si gazar
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Мисля че и един му стигаПървоначално написано от black_heart
![]()
WOW ebati gangstera![]()
![]()
![]()
jalak si![]()
Целта оправдава средствата