- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Има ли момичета от сайта,които са били изнасилени?
и аз си мисля че има нещо вярно в тфа..Първоначално написано от dark soul
или dj`tigricata е мъж или фокси е жена..
фокси разкрит си путко тфа е..
и хич няма та съжалявам.. ти си върти средния пръст ама ше си останеш прост гъз..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
А колко мъже са изнасилвани от жени?
ХАХАхаахаХ и ся к'во трябва да се чувствам нареден лиПървоначално написано от red_rose
Аз какво да направя като са наебали горкото МОМЧЕНЦЕ и аз ли да го опъна ?! Не мерси
![]()
![]()
фокси ти негър ли си бе ?!?!Първоначално написано от dark soul
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Фоксито е мутра ве, недейте го закачайте че се е обградил с мармоти и гумени мечетаПървоначално написано от [CSKA
![]()
![]()
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Уондър теди - с тях е веселба, Уондър теди грабни ги веднага..Първоначално написано от Oyama
![]()
az nqma da go komentiram tva mislete si kakvoto iskate.no znaite 4e gre6ite.az sam si jena i si imam ime.a ti be="[CSKA]f0r3v3r" ti li4no znae6 4e az i foxi ne sme edin i sa6i 4ovek,.....kvo se pravi6Първоначално написано от [CSKA
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
dj_tigrica nA TEbe sAMo kaTo Ti GledAM TupoTo MIsLENe ... tRQq dA MI dAdeSH paRi dA Te izNAsILqi dA sA POvecHko...
2т.системно.
Айде стига.. Мисля, че попрекалихте с ебавките?! Темата не беше за гумените мечета или за фокси.. Пък и честно да си кажа това е мн. малоумна тема!
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
XAXAXAXAXAXAXAXAXAПървоначално написано от kati
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
[quote="dark soul"]ei ku4k...ili lajesh 4e sa te iznasilili ili si pravish tashak ama to si e s vremeto ..kakvoto potropalo takova se obadilo ne si pravi takiva shegi4ki ...a ne kazvam 4e ne e vazmojno de ama kak samo si go napisalaПървоначално написано от kati
![]()
![]()
Togava tova ne e bilo iznasilvane!!!!Vob6te neznae6 kakvo e.....Първоначално написано от kati
Ne si go izpitala prosto....ne komentiram
![]()
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Тая е някаква малка Курва, която си мисли, че всичко знае и всичко можеПървоначално написано от ^Kiss_of_the_Sun^f
Всички вие сте жалки.
Тоя форум трябва да се забрани със закон или пък да се направи експлоатейшън садо-мазо филм по мотиви от постовете тук!
Ebasi i podaryka ...kefi me...Xaxaxa Napravo e izrodsko...XaxaxaПървоначално написано от kati
za koq ot dvete govori6?Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
4akaite sega,vie ne se uto4nqvate kakvo razbirate pod iznasilvane 6toto za nqkoi tva e samo ako nepoznat te sre6ne na ulicata i ....a vsu6nost iznasilvane e vseki osu6testven polov kontakt bez suglasieto na dvamata partniori,taka 4e dori i muj moje da iznasili jena si,i v dvata slu4aq e super podlo(dobre 4e nzm ot li4en opit) no purviq variant e dale4 po travmira6t i tva za 70% e mn vqrno,az li4no poznavam edno momi4e koeto be6e devstveno i 6te i ostane travma za cql jivot-sega vijdam kak ne iska da dopuska nikoi muj blizo do sebe si
slava bogu ne mi se e slu4valo do sega takova ne6to i se nadqvam da mi se slu4va![]()
samiqt ti si prost ...tova e qsno ama dai da ne te obijdam 4e shte ti stane kofti ot istinata boli nali znaesh kenef mirizliv xodi se izkapi 4e mirisheshПървоначално написано от [CSKA
Първоначално написано от foxi_V12_turbo
saglasna sam s foxi...ne znaeh 4e sam maj i 4e mama me e rodila ne s pu...ami s k...ama 6om kazva6...gledai si rabotata ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
dj_tigrica foxi_V12_turbo NisHTo LIchNO aMA sTE ToLKOvA ProsTi cHe Me e sRAm cHe Vi cHEtA posToVetE cHEsno![]()
2т.системно.
не мога да си представа как има такива идиоти дето върват и изнасилват момичетата.......тва е гнусно хора.Секса е чувство,а не някво.........пуффффффф
За тебе може и да е така ама за други не.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.