- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vuzmojna li e ne6to pove4e
Zdraveite sladuryiskam da vi pitam ne6to.4atq s edno mo4e koeto me pokani da izlezem,no az neotidax i sega sujalqvam.Kogato si razmenixme pic4eta i dvamata mnoo se xaresaxme
no toi trugna s edno momi4e
i vse pak neprestava da me kani da izlezem,az mu priznax 4e mnoo go xaresvam.Nemoga da go razbera.Xaresva li me naistina i dali da se borq za nego?
Love:The key that unlocks the hars of impossibility
незнам дали те харесва и надали някой от фрума може да ти каже.но излезте и се вижте-няма какво да губиш-може само да спчелиш!
RoxeTTe - ListEn To Your Heart![]()
![]()
![]()
PLAMENKO tva e pesenta ama su6to me kefi i Roxette-Spending My Time(aide da ne se otklonqvame)
Love:The key that unlocks the hars of impossibility
ама аз не се отклонявам просто ти казвам какво да направиш ... !!!Първоначално написано от agilera
1-vo neka ti kaja-nikoi ne e tova za,koeto se predstavq v 4ata!(ne kazvam tova na 100%)
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Никой не може да ти каже със сигурност,защото във форума няма дипломирани ясновидки.Нистина нещата в чата и извън него стоят по съвсем различен начин и доста хора чрез IRC избиват яко комплекси и са със съвсем различно поведение,когато се срещнете.Ако искаш излезте веднъж,запознайте се и тогава вече му мисли.НО ако нещата между вас се задълбочат гледай да не приемаш да свириш 2-арат цигулка,да хлътнеш мноу по него и после той да си игтае с теб и да ти разправя че мноу те харесва,ама не може да остави приятелката си.По-добре бъди предпазлива,отколкото безразсъна и накрая наранена.Искрено ти желая успех![]()
е ко па толко.. най много после да цъкнеш на темата на стреет-а "колкото и да ме е срам да го призная съм изнасилвана".. за тфа по добре земи някой приятелка с тебе шото не са знай дали ше е момчето от снимката.. нали се сещаш хич не е сигурно..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Първоначално написано от agilera
След като има гадже мисля че и той е от ония женкари "курвари" дето мислят как да им е добре!В случая на тоя му е много добре с две...никога не се доверявай на човек който непознаваш и не си виждала защото може да са фатални последиците за самата теб...
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
И аз така мисля...ти си знаеш най-добре какво чувствашПървоначално написано от PLAMENKO
![]()
П.С. Пламенко с тебе да не се познаваме от някъде![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Точно това щях да напишаПървоначално написано от PLAMENKO