- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какво да направя, за да не ми дойде?!
Така, след два дни трябва да ми дойде, но аз искам този месец, така да се каже, да пропусна това събитие...или поне да го отложа с няколко дни.
Да знаете нещо за пиене или изобщо нещо, с което да мога да си помогна. Знам витамин С, че служи, за да се поспре малко, но дали ще помогне и при този случай...
Благодаря предварително!
от една позната знам,че когато се съмняваше дали е бременна една нейна приятелка и каза да изпие три-четири чаши с уиски ...и на нея и дойде...незнам ..(така знам,така ти казвам) ...пробвай..успех![]()
az dokolkoto razbrah tq iska da NE i doide,a ne da i doide.Първоначално написано от dsssfasdgsd
ми късно си се сетила мила..Първоначално написано от Гостенка
mi...az znam ne6to ama to ne e lekarstvo ili ne6to takovaprosto trqbva da smeni6 klimata dori i za edin den
tva 6te stane opredeleno pri nqkoi ima obratniq efekt-ko ne im e idvalo dosta vreme smenqt li klimata i im idva taka 4e probvai
naprimer na selo pri baba za 2-3 dena i 6te stane
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Proveri v nqkoq apteka dali ima losioni ili tem podobni!Uspeh!
az po princip znam edni hap4eta koito sam pila mn 4esto to4no zaradi tova kazvat se "orgametril" potarsi gi v aptekite tam gi ima. ama pro4eti si parvo kvo pi6e za da razbere6 po kolko trqbva da pie6 6toto e razli4no.![]()
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!
хахаха ама вие как си ги мислите тея неща...да не ти дойде тоя месец?!?приеми че вече си жена така да се каже,менструация ше имаш няма как да я избегнеш...само гледай да не си докараш някви проблеми с тея хапчета,според мен изобщо не ги пий.виж витамин С е безвреден ама дргуго...