.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: az i tiah dvamata

Guest

az i tiah dvamata

znachi problema mi e che hodia s edno momche ot drygiq klas kazva se ginin i az trugnah s nego predi vakanciata no osaznah che haresvam edno drugo momche /da go narechem angel/ pak ot negovia klas obache ne znam kak da my go kaja i izobshto da mu kazvam li (na ginin)?????? iskam da skasam s nego i da se hvana s angel ama 1 ne sam sigyrna che angel me haresva i 2 shte izleze che sam izpolzvala ginin nai gadnoto shte e ako ginin skusa s men predi az s nego i toi pochne da se fali 4e nali...a pak az haresvam angel i iskam da znae kak stoiat neshtata

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Земи са логни и ще ти отговоря..

Moderated by miloto
    т.10 от Правилника
    Като нямаш желание да отговаряш,просто не пиши
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

lele mai si mn obarkana spored men trqbva da si pomisli6 dobre s koi iska6 da si, 6toto taka izglejda 4e nz kakvo iska6. ama pravo tova koeto iska6 - 6tom iska6 d asi s dr zna4i go napravi i ne sajalqvai.
    I'm a bad ass girl in this messed up world!
    I'm the sexy girl in this crazy world!
    I'm a simple girl in a complex world!

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    A zashto si s tozi , s koito si sega?Ima6 li nqkakvi 4uvstva kym nego..Nai-dobre kaji na Angel , 4e go haresva6 i t.n.t i ako toi te haresva 6te e super ..A puk na drugiq 6te mu kaje6 kak stoqt ne6tata , nadqvam se pone da razbere ... Taka ili ina4e ti nqma da si s tozi ve4no i vse nqkoga 6te skysate dali 6te e sega ili po kysno vse edno i ako skysa6 s nego da ne se cupi mnogo

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    До тук добре,ама не ми е ясно закво си се хванала с момче,което смяташ,че ще се хвали после че е ходил с тебе Ако наистина той изпитва нещо много силно и истинско към теб,той би трябвало да е наранен,но въпреки всичко да желае да си щастлива,а не да търси начин да се хвали че е ходил с теб и че те е зарязал.Щом вече не изпитваш нищо към приятеля си,тогава скъсай с него,дори нещата между теб и Ангел да не се получат.Няма смисъл да си с човек,който не обичаш,само защото незнаеш какво ще излезе от връзката ти с Ангел и дали изобщо ще има връзка.Раздели се с приятеля си и тогава говори с Ангел и му кажи за чувствата ,които са се породили в теб.Няма от кво да се страхуваш или притесняваш.Не е срамно да харесваш някого и да се бориш за щастието си

Супер фен
    Явно за теб по-важно е да не те скъсат?
    Като гледам написаното от теб съдя,че изобщо не харесваш сегашното си гадже и си с него просто за 'спорта'
    Наистина хубаво си помисли кой харесваш.
    И преди да предприемеш някакви мерки бъди сигурна какво искаш.
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

ами аз на твое място бих скъсала с гинин или там както му е името...защото щом не го харесваш няма смисъл да се залъгвате...това само ще усложни нещата...и му обясни какво е положението с ангел...и тва че не си сигурна дали ангел те харесва не може да е причина да продължиш връзката с този, който аз разбрах че не харесваш...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Послушай сърцето си и избери този който повече обичаш и с който си сигурна че ще се щастлива...кажи на другия и разрешете проблема...
    Admin-Coki:
    15 снимки с неподходящ размер в подписа!
    /забрана за ползване на такъв

Град
    SoFia
    ufff pomisli si dobre kakvo iska6 egati utre moje da haresa6 pe6o drugi den da osuznae6 4e haresva6 go6o pak i ne moga ti hvana misalta neiska6 da hodi6 s gadjeto si noo neiska6 toi da te kusa ?? ti na kolko si?
    sorri noo prosto az taka mislq
    винаги напред и нагоре!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Като казваш аз и тях двамата на някой ше му се стори че харесваш и двамата и искаш да си с тях или по точно си с тях....се пак и такива ги има и ше те почнат курваааа незнам си кво си и така!За това ако искаш да няма неприятности както вече казах послушай сърцето си и си избери кой от двамата би те обичал и с кой от тях би била по щастлива....

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]Земи са логни и ще ти отговоря..

Moderated by miloto
    т.10 от Правилника
    Като нямаш желание да отговаряш,просто не пиши
    аз имам но така не мога да отговоря..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Spodelq6 na "Angel" tova koeto 4ysvta6 kum nego kato kaje6 razbira se 4e tova si go osuznala edva sled kato ste trugnali s "Ginin" Prosto budi iskrenna i my kaji 4e naistina go haresva6. No po-dobre 6te e predi da provede6 tozi razgovor da ponay4i6 ne6to za nego, dali si ima priqtelka ili dali ne6to 4ystva kum teb ... ei takiva ne6ta...
    Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    ne si misli koi kvo 6e si pomisli i kak 6te se po4ustva!v toq jivot seki gleda sebe si i se stremi na nego da mu e dobre probvai s angel ko ne te haresva i toi kaji mu "mainata ti" i da se spasqvat i dvamata
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си