- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sajelqvate li ....
sajelqvate li che ste pravili sex s momiche/momche i zashto ... az lichno sajelqvam za parviq pat kogato pravih sex ... poneje se poznavahme ot 2 dena i se okaza kurva :P
crl baby
И аз сажалявам,че праих секснапраооооо никога повече няма да допусна това да ми се случи
Ами защо първо не се замисляте с кого го правите, а не после да се вайкате?
Аз лично не съжалявам, беше ми приятно, а и на човек учелих![]()
Еееееееееее народееееМай ще завържем приятелство а
![]()
ее хора, как така съжалявате, че сте праили секс бе?
кво стааа... как можеш да съжаляваш, че си направи нещо хубаво?!![]()
If you want to be ПИЯН,drink Ракия not Айрян
http://www.krechetalo.com/uploads/photo-6005.gif
Ми който съжалява, да е мислил по-рано! Баси лигавата тема...![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
не съжалявам,защото няма за какво.......
Определено ...Първоначално написано от SEXtreme
![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
хубу де,за кво правите секс като ще съжалявате после?Не може ли да помислите преди да го направите!?![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Brei, che zreli se izvydihte tuka. Vsichki mislite predi da napravite neshto. Pohvalno! Samo deto nikoi ne vi hvashta vqra.
ne ne sajelqvam.za6oto go napravih s 4ovek kogoto obi4ah.....
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
ne sajelqvam,makar 4e i az si mislq 4e be6e malko rano ama kato sadq po drugite e normalno![]()
oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!
vyrposyt ne e li dali syjalqvate che ste pravili sex s tochno opredelen partnior, a ne dali syjalqvate che ste pravili sex izobshto?![]()
Az sa6to sajalqvam za parviq pat,no ne za6toto pravih sex,a za 4oveka sas koito pravih sex![]()
трай бре! никой не ни хващал вяра...ми ти ако не мислиш преди да правиш секс,то аз мисля!Първоначално написано от Анонимко
и то за да не се налага да съжалявам после!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Ti pa shto go priemash tolkova lichno?!Първоначално написано от California
Tova, che mnenieto mi e pod tvoeto ne oznachava zadyljitelno da se otnasq za teb. Zabelejkata mi e takava- nikoi ne syjalqva, vseki misli predi da napravi neshto, a foruma pylen s temi kato "Pravihme sex i toi me zarqza, shte se samoubiq"
![]()
хахахахахПървоначално написано от if_cho
Ти на колко си?
![]()
Аз лично НЕ съжалявам.![]()
Не съжалявам.
Emi ne..ne syjalqvam za nito 1..dori 1qt mi pytA i vse pak..kogato pravi6 sex ti haresva..kak posle 6te syjelqva6..vse pak ti e bilo hubavo i si go iskal
Haide
![]()
Аз малко съжалявам щото от тия гъбички няма оттърване ся.
vyrposyt ne e li dali syjalqvate che ste pravili sex s tochno opredelen partnior, a ne dali syjalqvate che ste pravili sex izobshto?
tochno takav e vaprosa ama koi gleda ...
crl baby
Не мога да разбера, как може човек да съжалява,че е правил секс ако е бил с подходящият за него партньор?!![]()
Нещо май дюшемето ти тропаПървоначално написано от Alm1ghty