- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sajelqvate li ....
Неняма за какво, както казаха другите -мислила съм му преди да стане, тъй че..
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
ne az vuob6te ne sujalqvam za6toto mnogo se pazeh za da moga da dam nai cennoti si na 4ovek koito go zaslujava nai mnogo i taka i napravih i daje sum mnogo 6tastliva i kakto zanaete a moje bi ne znaete nai cennoto v edna jena koqto moje da dade samo na edin edinstven 4ovek e neinata devstvenost za tezi koito ne sa prvali sex da precenavat a ne kato nqkoi da sujqlavat
Нямам думи просто.Това да съжалиш че си правил секс е все едно да съжаляваш че изовщо ти става.Ама човека може да е искал да го направи с жена с която се обичат истински.!![]()
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
там е проблема,че не винаги е подходящият....Първоначално написано от p4elata_brumze
mmmm mi ne ne sujalqvam izkliu4enie pravi moje bi sefteto mi i to ne 4e sujalqvam 4e go napravih a po-skoro v momenta ne sum osobeno 6tastliv ot misulta za 4oveka skoito go napravihПървоначално написано от Alm1ghty
![]()
![]()
Не,защото просто няма за какво![]()
Все пак мисля,преди да направя нещо![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз не съжалявам!
mi az ne sajelqvam!!!o6te sam s mom4eto s koeto go napravih i zasega ne6tata varvqt mn dobre!bqh i dostata4no golqma i saznavah kakvo i s kogo pravq!
az ne sajalqvam zashtoto tozi 4ovek pove4e ot jivota si!
nes1jalqvam za ni6to, v1preki 4e p1rviq p1t be6e prekaleno rano, a 4oveka i do den dne6en ne s1m go vijdala...m1je![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.