- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалната
Случвало ли ви се е да мислите, че никога няма да срещнете идеалното момиче за вас? Искам да кажа момиче, с което да бъдете истински щастливи. Аз все си мисля, че никога няма да срещна някоя, която да е подходяща за мене.
АЗ я срещнах и бях истински щастлив с нея и наистина ама наистина много се обичахме...но се пак сега не сме заедно и аз се съсипах по нея....не се бой и ти някой ден ще я срещнеш
![]()
Ти казваш, че ще я срещне някой ден, ама "някой ден" е много относително понятие...
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ако почнеш да я търсиш, ще се провалиш ... остави се на течението .. тя сама ще те открие![]()
094lindeman_
бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
84.252.51.238
Ами не!
![]()
правилно...сичко е писано и идва само по себе си лако по леко....Първоначално написано от lindeman_
Никой не може да е идеален за когото и да е, важно е само как двама човека ще си направят връзката,но в никакъв случай няма да е като в приказките и филмите... А и често решаваме, че идеалния/идеалната е последното гадже което вече сме изпуснали... Аз не чакам идеалния, просто взимам всичко от връзката и ако не може повече е наред следващия, но да чакам идеалния... Няма смисъл
Do You Know What Is Love?
сама ще дойде не се бой..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
И то най малко когато очакваш...ще я намериш на мястото където най малко си очаквал че може да бъде...но трябва време и търпениеПървоначално написано от [CSKA
![]()
Така е, ама те и двете са изчерпаеми.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ДА така е но по важно е че му предстои да е щастлив и да има моменти на прекрасни случки....а с мене сичко загина и замина....сичко е спомени само...Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
ми ти ко искаш да беше са оженил за нея ?Първоначално написано от ziky
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Идеална...съществува ли такава?!Не...няма перфекни неща,всеки човек си има недостатаци.Скоро ще срещнеш момиче,в което да се влюбиш,което да обичаш...няма да е идеална,но мн ще я обичаш.Някой казаха,че са срещнали идеалното момиче и са го загубили...спокси ще намерят друга.И аз срещнах любовта на живота си,но се пак съм на 17 и ще ми предстоят още хиляди връзки...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Ami da... imal sum takiva momenti ... no malko ili mnogo 4ovek trqbva da e optimist. 4estno da si priznaq az naistina namerih momi4eto koeto iskah i sum stra6no dovolen i razbira se se staraq da q zadurja maksimalno do men kakto i tq men.
Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!
И аз си мислех преди така - до сегасега съм наистина щастлив с момичето с което съм ... ще намериш и ти сродна душа - не се безпокой
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Първоначално написано от [CSKA
Е що па не ама поне да прават легален секс и малко по малко малчугани....![]()
Немам си идеал и никога не съм се старала да търся идеалното момче... за мен такова не съществува... Човек преди всичко трябва да се влюби в недостатъците на другия... предимствата всеки може да ги обича...
idealni ne su6testvuvat.prosto vseki ima nedostatuci i v edin moment stavat i skandali
Хора вие нормални ли сте![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мале я се осъзнайте, ама вие сте по депресирани от мен
, я по полека. Не идеалната, ами и човек без който дъх няма си поемете, споко.
![]()
hell is still overburdened
Niama idealnen chovek.A shto se otnasia do momicheto rano ili kasno shte se namerite.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3