- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За дамите
Как бихте реагирали, ако някой тръгне да ви пее и да ви свири на китара?
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
кавал ?,..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Или нещо по дълго(флейта) и по сладко(.....)Първоначално написано от [CSKA
![]()
Ще се клатя в ритъм под звуците на вълшебната музика!
маа фака
кавала няма много ритъмна музика и мисля че не е мн яко да му се клатишПървоначално написано от ^SpideR^
е ама щом си рекъл,така да е....уважавам те...наздраве...
![]()
ако ми свири на тромпета тромпетист ше я напрая.. :P
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ще го застрелям...мразя такива лиготии!!!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
миии аз ще се изкефя...щото и без тва познавам едно момче дет свири на китара и мн отдавна ми е обещал да ми изсвири на канзас даст ин дъ уинд...някво е мн яко тва да има някой да ти свири...а най- якото е че сме си достаа близки...![]()
Това ще е особено мило. Все пак музиката е изкуство и тоя човек ти го посвещава на тебе... това хич не е малко.Първоначално написано от ^^kotenceto^^
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Не съм мног съгласен с теб...Първоначално написано от ^^kotenceto^^
![]()
Секи си има мнение!
Ама виш с теб съм по-съгласенПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
Svirili sa mi.Hubavo e!Kak 6te e ligavi?Men me kefi,vse pak tova si e izkustvo.Jest.Sviriha mi na Metallica-Nothing else matters :P [/b]
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ми..зависи какви са чувсвата ми към този човек.Ама все пак е много мил жест![]()
и аз така мисляПървоначално написано от LP_girl_14
:P![]()
f@nt@zi@
И аз въпреки че не съм момичеПървоначално написано от f@nt@zi@
![]()
![]()
az pyk 6te se iskefq....ama zavisi i kyde sym de i zavisi kyv e toq deto 6e mi svirito koito i da e 6te se po4ustva6 qko ama tuka moje i malko sram i ob6to vzeto spekla situaciq :P
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Е, какво значение има какви чувства изпитваш към съответния човек ? Не е нужно да е любимия ти човек или нещо такова , за да бъде отценен подобен жест . Лично аз при всяко положение бих се кефила многоПървоначално написано от LP_girl_14
На миналия 8-ми март ... като се прибирахме през центъра с приятелките ... и аз се бях разпяла ... и то беше късничко ... и си пея по празния център,но имаше един дядо , който свиреше на цигулка или нещо подобно и засвири песента,която чу да пея .... И беше много яко
.... Направо няма да го забравя , супер мило,а и адски се забавлявахме
![]()
" Порочността е мит , измислен от добри хора , за да си обяснят обаятелността на другите !!! " - ОСКАР УАЙЛД