- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- One In A Million
ti govori6 za istoriq...ama qvno si nqma6 ponqtie ot neq; vsi4ki koito deistvat po metoda koito opisa sa obre4eni da budat izhvurleni v bokluka na istoriqta i ima desetki primeri za tova.Проблема с циганетата може да се реши само като се изселят на някой остров и там да си се клецат като зайци. Ако искат и собствена държава да си направят. Пука ми, само да не са по наще улици.
exploidetteen
смяташ ли се равен с ей тоя http://baimangau.hit.bg/mango16.jpg![]()
много тъпи изказвания прайш..
ако се смяташ за тавен тука с циганите
по нашите места..)
леле да не ми е работа с тебе батка..
надявам се да не си такъв не ми приличаш
на такъв за ся
Първоначално написано от Tedka-Medka
za6to li? za6toto nasilieto vodi do nasilie!Първоначално написано от Albert Einstein
ама той смърдиПървоначално написано от exploitedteen
мухаха
чатара патараа Мухамед Али Асан Ага![]()
хубаво де.смърди.аз па познавам и българи
дето смърдят в истинския смисъл на думата
не ти се иска да си до тях.всички сме хора мамка
му.някои смърдят, някои крадат, някои
още нещо правят.това което ни обединява е, че
живеем в един и същи свят-колкото и да не ви се
иска, така е.и вместо да се проявиш като разумен човек и да потърсиш компромис, начин да живеете
нормално без да си пречите един на друг, ти
обиждаш, псуваш, биеш и т.н.
и после ми казваш, че си по-извисен/а от тях...
хубаво, щом така мислиш
Ооо, всичко на тази планета си има цена. И следователно едно нещо е по-ценно от друго. Било то живот или предмет. Съжалявам, но това е реалноста. Ако искаш да оживееш, примиряваш се.Първоначално написано от exploitedteen
Престъпност има навсякъде и при всеки. Въпроса е, че при циганите е най-разпространена. 90 на 100 циганета са престъпници. За българите незнам колко е, но определено е по-малко.
напълно съм сагласна с тоа пичПървоначално написано от LunaTriCk
Последните 3 страници в тази тема не съм поствала нищо, въпреки, че тва е моя тема. Просто исках да видя докъде ще стигнете в желанието си да накарате някой да мисли като вас. В интерес на истината съм раочарована. Темата не целеше дискусия "Българи vs цигани". Исках просто да направим една статистика за дискриминацията в нашата държава. Затова и темата не е за българите и за циганите. Просто секи да каже честно дали е против някое от малцинствата. А не да се карате! Секи си има лично мнение и аз исках да го чуя. Ако темата ще продължава в този вид, предпочитам тя да бъде заключена, защото не това е предназначението. И сега... Ще ви бъда много благодарна, ако изразите отношението си не само към циганите, а към МАЛЦИНСТВАТА.
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Откъде я имам статистиката ли ? Лични наблюдения и приятели. По-сигурно от това незнам.
"материялист с някакви извратени идеи, за супремация на своята ти раса"
Мммм въобще не си близо даже. Просто мразя циганите. А и живеем в един и същ свят, жалко че не искаш да го видиш, такъв какъвто е всъщност.
Когато, живота ми зависи от някой циганин и той ми помогне, тогава ще повярвам в тях. Дотогава...не.
Мразим крадливия ромски контингент![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
може да живеем в един и същи на свят, но начинът по който гледаме на него е твърде различен. Съжалявам, но колкото и упорито да ми говорите ей така просто на думи, че циганинът и българинът имат еднакви виждания за света и изобщо за всичко, което се случва около тях... ами няма да ви повярвам.Първоначално написано от Lola Bunny
Това, че сте срещнали точни хора от тяхна страна е много хубаво. Аз не отричам тяхното съществуване. Съгласна съм, че омразата не води до никъде. Така е. И вие на какво мнение сте - трябва да им се дава повече възможности за развитие и живот, имайки предвид бита и начинът им на мислене. Ем, сори, ама накъде повече? Не може само да се дава, защото даденото не се цени.
И нали точно начинът им на мислене трябва да се промени в посока да не чакат само да им се дава.
И айде защото на детето ще му се подиграват, то да си остане просто, необразовано и отчуждено вкъщи. Ама да, то за какво му е образование? Нека още от малко да го настройват, че сред българи ще го 'смачкат' - унижават и потискат, пък да видим колко дружелюбен и готин човек ще стане след време... Както едно българско дете понася подигравки в училище /защото не вярвам да има някой, който да не е минавал през това/ така и циганчето може. Нали всички бяхме равни? Защо него да го оправдаваме и защо се съмняваме, че няма да може да се справи? Ако пожелае - ще успее. Стига сме ги оправдавали! В началото може и да е трудно, е и? Това значи ли, че трябва да се откажеш?
И какво значи "как да се разреши ромския проблем в Бг?" То ако имаше ясно решение то до сега да е взето. Не сме единствената държава, която се бори с интегрирането на малцинствата и има проблеми в тази област. Ами Германия, Франция, Русия... дори те не могат да се справят с положението...
Извинявай, но ако ще търсим равен шанс, нека да го имаме и ние.
Не че мрънкам. Аз ще търся и ще намеря начин, защото не съм научена да стоя и да чакам, но не е правилно да ги защитаваш така.
Като искат интеграция, да положат усилия. Както ние сме положили усилия да постигнем нещо.
Правят ли това, всички ще ги уважават и няма да се налага да коментираме тези въпроси.
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.