Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
Цитирай Първоначално написано от NeverForgiveNeverForget
Цитирай Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
Цитирай Първоначално написано от NeverForgiveNeverForget
Не е много ама българите стават все по-малко а циганите все повече! Това което ти казваш е невъзможно! След 10 години най-късно в България ще започне расова война.
Щото се още има хора, които се смятат за повече от другите, защото са бели Всички сме равни в тоя свят, бе!!!!!!!!!!!!!!!
Kaжи го на циганите, които пребиха един приятел пред дома му, взеха му якето и написаха на стената в квартала "СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИТЕ"!

Violence Against Violence.

баси... ама те май са на твоя принцип...
защото съм виждал адски много надписи... смърт на циганите, циганите на сапун и т.н.
ето ти го око за око...
Гледай сега, аз нямаше да имам нищо против циганите, ако вместо да си седят на гъза и да крадат, работеха и допринасяха за развитието на странта. Не стига, че седят и нищо не правят, грабят ама и се оплакват че не им стигат парите. Има една стара циганска поговорка, която казва "Циганинът си е циганин."
Сега говорите така, ама след 10 години като видите, че 60%-70% от населението на българия са цигани ще запеете друга песен.
Не ме разбирайте погрешно не подкрепям нацизма или расизма или нещо от сорта. Просто искам да живея нормално в тая страна без да се налага да се оглеждам на всички страни като се прибирам вечер.