Здравейте и за много години! Значи и аз имам малък проблем с любовта, ако може така да се каже! От известно време съм влюбен до уши в едно момиче! С нея сме от едно училище, че и живеем близко(от един квартал сме). Виждаме се всеки ден в училище и се засичаме често из квартала. Изглежда за пръв път се влюбвам толкова силно и затова ми е някак си трудно да направя нещо! Не че ме е срам или нещо такова, по скоро ме е страх да не сбъркам нещо или да бъда отхвърлен или нещо такова! Пък и не съм сигурен дали и тя изпитва нещо към! Така изглежда, но не съм сигурен в това! Пък и не знам дали тя е разбрала, че аз съм влюбен в нея или не! Не знам дали съм съумял да и го покажа чрез държанието си към нея! Днес прочетох доста теми в този форум за най-различни въпроси! Четох за това дали е добре чувствата да се изразямат чрез действия или думи, също така четох в една тема за малките намеци и "неволните" физически контакти! Мисля си, че това е начина - да правя някакви намеци и уж неволни доксвания, неволни, но целенасочни! Мисля си че така хем аз ще покажа, че я харесвам, хем ще разбера от реакцията и дали тя ме харесва! Значи въпроса ми е до къде да стигна с намеците и докосванията? Да бъда ли малко по нахален и да я прегърна леко или примерно да сие заиграя с някой кичур от косата и(това съм го чувал от един приятел)или да пробвам само с леки уж без да искам докосвания - примерно като се качваме в автобуса или като седним един до друг в автобуса или все едно се изцапала някъде или все едно има нещо на косата! Ако може и вие да дадете някоя идея за намек(може и с думи или някакви действия)!? Ако ми дадете някакви идеи ще съм ви много благодарен!