.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Защо?

Чудноват
    Guest

Защо?

[color=red]Здравейте, тийнове!Задавам си някои въпроси напоследък и Ви моля да споделите мнение по въпроса... На 20 години съм почти, не съм имал приятелка, не съм се целувал, секс не съм правил. Това, от което се притеснявам повече е, че някак си пропилях последните няколко години. Последната не, но годините 9-11 клас за мен останаха някак недоизживени в известен смисъл... Завърших гимназия, сега уча в София. Не мога да кажа, че не умея да се забавлявам, обичам и на диско да ходя, но като отида там и пуснат някой блус напрао ми потъват гимиите отвсякъде. Не искам да съм някое от ония лапета дето се натискат на големите каки или някой батко, който зарибява малкки момиченца... просто искам да съм си аз. Не знам дали съм по-различен от останалите, всички момичета си ме уважават, държа се добре с тях.. обаче така и не успях да се сближа с някоя от тях по друг начин. Сега разглеждах снимки на едни приятели от старото ми даскало и ми стана много тъпо, когато виждам някои яки момичета в ръцете на 11-12 класници. Не мога да разбера къде е проблема? Покрай тия празници съвсем се сдухах, всички щастливи, с гаджета, кефят се на живота. Не че и аз не му се кефя, напротив, обичам да живея пълноценно и колкото повече времето минава, толкова по-ясно ми става, че я няма другата половина от душата ми. Как мислите, дали ще я срещна, дали ще я спечеля някога?

PoliTo
    Guest
    as samo ne razbrah dali si si haresval momi4e i tq ne ti vrzva ili ne si si padal po nikoq
    :}}} ti si na 20 deistvai :}}} ispuska6 nai hubavite godini :}}}

Супер фен
    Emi haresai si edno momi4e, nqkoe, koeto e po-sramejlivo i po-zatvoreno...po-dobre, da ne e nqkoq nahakana ku4ka s nqkfo ogromno samo4uvstvie
    Stanete priqteli, i to dobri priqteli...spe4eli doverieto i...
    Posle zapo4nete da izlizate, no samo dvamata, hodete na kafeta, DRUJ SE MILO, nejno s neq...nakarai q da se po4uvstva po-specialna, edinstvena, napravi i nqkoi kompliment, no da e iskren i ne prekalqvai
    I nakraq ako izpitva6 4uvstva kum neq - kaji i go direktno
    Tova e, nqma da stane mnogo burzo, pojelavam ti uspeh

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ако кажа, че има време ще те излъжа...
    Почти на 20 си. това са ти нй-хубавите,най-готините и до някъде свободни години. Недей да се самосъжаляваш, че нямаш приятелка.ДЕЙСТВАЙ. Ходи по купони, дискотеки.Запознавай се с нови хора .
    Това,което казваш,че не искаш да зарибяваш по-малки и не искаш да ходиш с каки е глупаво .Щом се харесвате с някое момиче какво...няма да тръгнеш с нея, защото е с 2-3години по-голяма/по-малка от теб?!
    Харесаш ли си някое момиче, отиваш и почваш да я сваляш.Ако станат нещата екстра, ако ли не, споко има и други.
    Живей си живота!
    Успех.

Guest
    По това "зарибяват" предположих, че си от Варна Заведи някоя на море . Шегувка разбира се.
    Аз знам две неща - колкото и да се мъчиш не можеш да пренаредиш нещата- имат си ред, в който ще станат.
    И второ - ако не си го направиш сам няма кой да ти го направи.

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Защо по дяволите отваряте тема от 2006г. ??
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Супер фен Аватара на zoreto
    а банн искаш ли?

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Да, ама е тъпо и дразнещо и не те прави интересен...
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Цитирай Първоначално написано от DerDoktor
    Цитирай Първоначално написано от crowberry
    Да, ама е тъпо и дразнещо и не те прави интересен...
    Ретро стайл
    Как може да си такова говно няма кво да прави и дай да спамим малко за внимание?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Подлежи, то...не се притеснявай. Точки 6, 9 и 11 не са само за украса!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си