.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Pri parva sre6ta..

bez zna4enie
    Guest

Pri parva sre6ta..

Hello na vsi4ki.Ta..za kakvo puskam tazi tema..izlizam s mom4eta i neznam za kakvo da govorim..daje poprincip e taka Prosto ne mi idva ni6ty na um da kaja smisleno ili interesny.Imam sre6ta s edno mom4e(ne se poznavame dobre)i neznam za kakvo da govorim toi mi kaza 4e ne obi4a samo toi da govori ili pita..a az neznam nito ko da go pitam nit ni6toPLS kajete za kakvo da govorim

Мега фен
    С някои хора просто не си говорите...когато започнеш да се чудиш какво да говориш, значи няма какво да си кажете. Или се притесняваш много.

Фен
    Град
    В Лудницата
    Винаги има нещо, за което и двамата може да говорите.
    Примерно най-лесно е да почнеш: "Леле тея наще не ме пускат на диско как може така". Родителите са най-критикуваната тема в днешно време.
    А от там на татък предполагам ще ти дойде нещо на ум
    Успех

Guest
    Развии му теория за трансфера на Оуен от Ливърпул в Реал Мадрид. Или донеси една брошурка с еврофубол и обсъждайте мачовете. Помага!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    С някои хора просто не си говорите...когато започнеш да се чудиш какво да говориш, значи няма какво да си кажете. Или се притесняваш много.
    а пък ако ти са спечеш - и момчето ще се спечеш.. аз обикновено говоря за Иван Костов..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен
    Кофти е да води монолог човек.

Фен
    Град
    В Лудницата
    Кофти е да води монолог човек.
    Аз много се дразня да си водим МОНОЛОГ, а всъщност трябва да бъде ДИАЛОГ ама този, с който трябва да водя ДИАЛОГА си е глътнал езика и няма какво да се прави

Мега фен
    Това е, защото приемат срещата като едва ли не кулминацията на живота си. И аз понякога мълча, но не е заради сдух. Просто трябва да приемаш срещата с някой като среща с приятел...

Фен
    Град
    В Лудницата
    Това е, защото приемат срещата като едва ли не кулминацията на живота си. И аз понякога мълча, но не е заради сдух. Просто трябва да приемаш срещата с някой като среща с приятел...
    Точно поради тази причина не мълча. Единсвеното време когато мълча е когато спа ( може би )през останалото време все нещо дрънкам

bez zna4enie
    Guest
    e kak da drynkam kvoto mi padne...kato ot sre6tata trqbva da se opoznaeme(predpolagam)za da razberem 6e izleze li ne6ty ili ne...da mu zadavam leksikonski vaprosi?...sky4no.Neznam za6to ma ni6ty ne mi idva,a i toi ne e mn razgovorliv... Pone kajete koia tema da ne podhva6tam na parva sre6ta.PLS

Фен
    Град
    Сексът и Градът
    abe ti na kolko godini si?

bez zna4enie
    Guest
    na 15 toi na 16

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Еми дрънкай квото искаш...Примерно след "здравей", почваш "ебати как съм се зарибила по еди ква си музика бла бла" и после го питаш ко слуша и така.След тва почвате за даскало да лафите, дрехи....Сичко квото ти дойде на ум...Само бъди естесвена, не се притеснявай, това е просто среща
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си