.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    djeilo_
    Guest

Kazvate li na va6te 4e imate gadje?

Та т'ва ми е въпроса.Казвате ли им или си мълчите.Ако им казвате,по какъв начин става това?

имам регистрация,ама нещо не моа да взена.sory

Мега фен
    Нормално е родителите да знаят, когато детето им има връзка. Другото са детски истории.

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Ami ako te me pitat , to vsy6tonst samo mama , za6toto s tati ne si govorq mnogo mnogo.. Ta ako me pita 6te i kaja ..I kato me pita i az kato kaja , 4e nqma ( ato si e taka sega) tq ne6to ne iska da mi vqrva i az neznaq za6to :] xaxa

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Ми като не питат, нищо не казвам

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Фен
    Град
    В Лудницата
    Като питат си казвам това не е за криене

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    не!!!!!!!!!!!!! не и първите един - два месеца

razbira se,4e im kazvam,tova e ne6to absoliutno normalno na moqta vuzrast i ne samo,spodelqm im vsi4ko,za6toto sum na mnenie speciqlno za moite roditeli,4e sa mi nai-dobrite priqteli i vinagi 6te mi poognat po nai-racionalniq i to4niq na4in.No im kazvam ako stava duma za ne6to po-seriozno,a ne za nqkakvi vuzduharski otno6eniq,koito az po4ti ne sum imala,no vse pak se e slu4valo.
    A kak im kazvam,ne moga da opredelq,razli4no..

Не...никога...майка подозира ама последният пъ крих гаджето си 4 месеца...вече и казвам ама като и кажя и се след седмица две скъсваме...и за тва най-добре да държа гаджето в тайна
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    дам,винаги им казвам,особено на майка ми.
    мисля че е много детинско да криеш.

Фен
    Град
    Pazardjik
    te ne me pitat 6toto znaqt 4e nqma da im kaja. baba mi se interesyva mnogo ama edin pat i kazah i tq razdyha nasqkade i ot togava sam na "ma q mi sa ma6tai ot glavata"

Повече от фен
    Град
    (:
    o i az kazvam na mama
    The pain is temporary!

Фен
    Град
    stara zagora
    Директно и казвам че имам няква връзка пък тя да си прави изводи за нея си.
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Супер фен
    za kakvo da im kazvat za da po4vat da me raspitvat kakva e ot kade e neznam si kvo si .... draznq se samo golqmi lubopitkovci sa no v posledno vreme si traikat kat izlizam navunka ne me pitat ni6to 6toto mai osuznavat 4e ve4e sa nahalni

Guest
    Mi az ne moga da kriq ot na6te!Te me razbirat!A maika mi chesto si me razpitva,dori na skoro me porazpita za sega6noto ... ama ne i mina nomera,shtoto ne i kazah ni6to!

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Нормално е родителите да знаят, когато детето им има връзка. Другото са детски истории.
    Определено! Нашите знаят,защото с гаджето ми ходим от много време и понякога сме идвали у нас ... пък и преди майка ми като ме попита си и казах,няма за какво да крия от нея
    I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!

Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!

Ne,zashtoto ako razberat che si imam gadje shte zapochnatm da mi opiavat kak sam bila oshte malka,kak triabva da vnimavam...Shte iskat da govoria s nego pred tiah!Abe napravo ujas shte stane!!!!!!!!!!!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Да,не виждам защо трябва да крия,особено от майка ми.Тя винаги е наясно с чувствата ми и със всичките ми емоционални настроения.Разбира ме и освен майка,тя ми е приятелка

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    М даа казвам. Мисля че и тя (мама) е била на мойте години и знае какво и не виждам смисал да крия Даже искам савети от нея когато нз какво да правя

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Фен
    Град
    София
    Ми казвам да а и тя всичко усеща майками.и ако си хвана ново гадже още на втория ден ще разбере,а и по-хубаво.А като това стане имам навика да водя момчето да се запознае с наще..тъпо е да криеш

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от HeDa
    Ami ako te me pitat , to vsy6tonst samo mama , za6toto s tati ne si govorq mnogo mnogo.. Ta ako me pita 6te i kaja ..I kato me pita i az kato kaja , 4e nqma ( ato si e taka sega) tq ne6to ne iska da mi vqrva i az neznaq za6to :] xaxa
    Сигурно си хубаво момиче за тфа..
    А за другото.. не ме питат ама аз като ми трябва нещо казвам.. винаги са насреща..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Град
    on the beach
    az kazvam 4ak kogato znam 4e vruzkata mi e seriozna
    Love:The key that unlocks the hars of impossibility

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не съм им казвала за сериозното си гадже,те сами видяха,че ходим,още в началото на връзката ни,видяха когато ме изпращаше пред нас
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен Аватара на air_wisp
    I az kazvam...nqma zashto da kriq shtoto vinagi moje da se naloji da poiskam savet ot bashtata za neshto svarzano sas gadjeto.
    маа фака

Супер фен
    Град
    София
    лично моя работа си е и не понасям,когато майка ми започне да ми пълни главата с глупости.Ако питат-ще кажа,но няма да позволя да си налага нейните консервативни принципи

ako me popitat im kazvam
    from
    hot_sexy_lady

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си