- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kazvate li na va6te 4e imate gadje?
Та т'ва ми е въпроса.Казвате ли им или си мълчите.Ако им казвате,по какъв начин става това?
имам регистрация,ама нещо не моа да взена.sory![]()
Нормално е родителите да знаят, когато детето им има връзка. Другото са детски истории.
Ami ako te me pitat , to vsy6tonst samo mama , za6toto s tati ne si govorq mnogo mnogo.. Ta ako me pita 6te i kaja ..I kato me pita i az kato kaja , 4e nqma ( ato si e taka sega) tq ne6to ne iska da mi vqrva i az neznaq za6to :] xaxa
Ми като не питат, нищо не казвам![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Като питат си казвам това не е за криене
razbira se,4e im kazvam,tova e ne6to absoliutno normalno na moqta vuzrast i ne samo,spodelqm im vsi4ko,za6toto sum na mnenie speciqlno za moite roditeli,4e sa mi nai-dobrite priqteli i vinagi 6te mi poognat po nai-racionalniq i to4niq na4in.No im kazvam ako stava duma za ne6to po-seriozno,a ne za nqkakvi vuzduharski otno6eniq,koito az po4ti ne sum imala,no vse pak se e slu4valo.
A kak im kazvam,ne moga da opredelq,razli4no..![]()
Не...никога...майка подозира ама последният пъ крих гаджето си 4 месеца...вече и казвам ама като и кажя и се след седмица две скъсваме...и за тва най-добре да държа гаджето в тайна![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
дам,винаги им казвам,особено на майка ми.
мисля че е много детинско да криеш.
te ne me pitat 6toto znaqt 4e nqma da im kaja. baba mi se interesyva mnogo ama edin pat i kazah i tq razdyha nasqkadei ot togava sam na "ma q mi sa ma6tai ot glavata"
o i az kazvam na mama
The pain is temporary!
Директно и казвам че имам няква връзка пък тя да си прави изводи за нея си.
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
za kakvo da im kazvat za da po4vat da me raspitvat kakva e ot kade e neznam si kvo si .... draznq se samogolqmi lubopitkovci sa
![]()
![]()
no v posledno vreme si traikat kat izlizam navunka ne me pitat ni6to 6toto mai osuznavat 4e ve4e sa nahalni
![]()
Mi az ne moga da kriq ot na6te!Te me razbirat!A maika mi chesto si me razpitva,dori na skoro me porazpita za sega6noto ... ama ne i mina nomera,shtoto ne i kazah ni6to!![]()
Определено! Нашите знаят,защото с гаджето ми ходим от много време и понякога сме идвали у нас ... пък и преди майка ми като ме попита си и казах,няма за какво да крия от неяПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
Ne,zashtoto ako razberat che si imam gadje shte zapochnatm da mi opiavat kak sam bila oshte malka,kak triabva da vnimavam...Shte iskat da govoria s nego pred tiah!Abe napravo ujas shte stane!!!!!!!!!!!
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Да,не виждам защо трябва да крия,особено от майка ми.Тя винаги е наясно с чувствата ми и със всичките ми емоционални настроения.Разбира ме и освен майка,тя ми е приятелка![]()
Ми казвам да а и тя всичко усеща майками.и ако си хвана ново гадже още на втория ден ще разбере,а и по-хубаво.А като това стане имам навика да водя момчето да се запознае с наще..тъпо е да криеш
Сигурно си хубаво момиче за тфа..Първоначално написано от HeDa
![]()
А за другото.. не ме питат ама аз като ми трябва нещо казвам.. винаги са насреща..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
az kazvam 4ak kogato znam 4e vruzkata mi e seriozna![]()
Love:The key that unlocks the hars of impossibility
Не съм им казвала за сериозното си гадже,те сами видяха,че ходим,още в началото на връзката ни,видяха когато ме изпращаше пред нас
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
I az kazvam...nqma zashto da kriqshtoto vinagi moje da se naloji da poiskam savet ot bashtata za neshto svarzano sas gadjeto.
маа фака
лично моя работа си е и не понасям,когато майка ми започне да ми пълни главата с глупости.Ако питат-ще кажа,но няма да позволя да си налага нейните консервативни принципи
ako me popitat im kazvam![]()
from
hot_sexy_lady