- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един странен въпрос относно целувката?!
Здравейте и честита нова година! Значи не съм се целувал до сега и искам да ви питам нещо! Ако момичето е с челвило, това пречи ли на целувката? Променяли се усещането от целувката? Ще се омажа ли от целувка с челвило? А може ли да омажа нея - в смисъл да и размажа челвилото? Трябва ли да се подхожда по различен начин към момиче с челвило, което искам да целуна? Може би задавам глупави въпроси, ама не знам! А много искам да знам нещо преди да направя първата си целувка! Надявам се, че ще ми помогнете да науча нещо! БЛАГОДАРЯ!
Въпросът ти не е глупав за човек, който не се е целувал до сега.![]()
Нормално е червилото да се размаже, поне малко, но зависи как се целувате де. Иначе самото усещане не е кой знае колко по-различно от нормалната целувка,НО най-добре опитай и разбери сам- едно е на думи, дуго си е на практика.
Успех.![]()
Ami az kato sam s glanc ne se celuvam za6toto mu lepqa tva e gadni4ko i za dvamata nai dobre da si go mahne i togava da se nasladite na celuvkata
uspeh
Е кво да направя?! Да и кажа: моля те махни си гланца/червилото, че имам намерението да те целуна!Първоначално написано от KOTKATA_17
не пречи много.. а и после ще се разхождаш с гордост с размазано червило..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ами моли се да не си е сложи нещо подобно , ако ли пък не ...моли се да не стане голям гаф,но да я молиш-махни си гланца-не мисля че е мн удачно
2 т. от правилника. Бан на профил
Аз съм момче! И за това питам - какво да правя като дойде този момент, а пък момичето е с червило, гланц и т.н.? Примерно вече идва момента за целувката, а пък тя е с някво червило!Първоначално написано от Ice_Queen
бе важно е удоволствието пък това за изцапването...после ще си ходиш горд по улиците с червило на уста...ммм!!!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ne pre4i ako ne ti pukaA ve4e posle va6te kato te pitat "kvo e tva po ostata ti " si e tvoi problem
![]()
Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO
Може аз да се побърквам но ми се струва, че това съм го чел поне 10пъти и преди.Първоначално написано от Невеж
Няма голяма филосифия дали е с червило или без давай какво си знаеш и т'ва е