.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Тема: MALKI CICI

Не растат след 15 ли? За последните 3 години(сега съм на 18 почти) обиколката ми стана с 5 см повече, а чашката от C мина на D

Град
    Sofiq
    И аз също нося 70В и си мисля че са ми малки,но всички ми казват,че са ми нормални,така че им вярвам

Guest
    подминала съм 16-те и гърдите ми се развиват дооста добре от началото на годината до сега от 86см стигнах до 90 гръдна
    аз също съм ги минала...ама ми остават 3 месеца до 17..а гърдите са ми супер малки..напраоо почти не се виждат...а не съм от тия по-кльощавичките дано и на мен да ми порастнат поне маничкооо

phahahahah i se oplakvate za 70B ?? Az kato nosq 70A kvo da kaja...... tc tc tc 6e si piq boza i tva e

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Супер фен
    Няма как да ти пораснат...не се коси...някои мъже харесват малки цици Аз с моите големите мн често се притеснявам..
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    nedei taka 6toto edna moia frka nosi su6tia razmer 70 b i si4ki kazvat kolko iaki cici ima :P spox

Ами аз ви се чудя що все за боза говорите?! Аз съм на 13 и честно казано хич не ми пука колко са ми големи! То това си зависи от гените ти! Ама има още време да ти порастнат!!! Според мен са ти супер!!!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

гОТНА МАЦКА
    Guest

za malkite cici

миличка аз съм на 22г. и моите цици са много малки.Когато бях на твоята възраст също не си свалех блузката,когато правех секс.Все още ми е кофти че гърдите са ми малки но вече съкъш съм свикнала.Е разбира се отвреме на време се замислям за силикон но......надали.
    Относно това че растат не е вярно що мойте не станаха по-големи от 13 години на там.Горе главата и да не ти пука.Аз сега си свалям дехите без срам и си мисля че мъжете ме харесват не заради гърдите а заради самата мен.И поради това че съм готина в клице и тяло
    Горе главата мила.
    от едно момиче с твоя пролем.

Boobs
    Guest

Boobs

Ей от тая боза нищо не става.От как съм се родила я гълтам и скоро ще стана на 14 ! Имам 2 мижави точици на мястото за гърди Истинска трагедия е ... Наскоро си купих бански с подплънки ! Зарежете бозата и всичко подобно.Абе вярно - наресвам си задникът...косата...очите...т лото...абе всичко друго но не и циците! А да забравих да кажа че съм висока 162 см и тежа 37 кг. Такъв е геннът на семейството.Всички са слаби,но майка ми си има хубави boobs Чудя се дали и при мен ще стане така... Бъдете такива каквито се харесвате и да не ви пука много!Ако след 16 години нямате boobs по-добре идете и поговорете с личният лекар и ако има възможни варианти за хапчета (което не ми се вярва) взимайте и се надявайте да цъфнат розите Ако пък пак не стане вече, сериозно обмислете варианта : СИЛИКОН ! И все пак съм сигурна че не съм единствената в клас която съм плоска като дъска а другите са надути ! Редовно ме питат защо съм така и мен ми трябва поне 1 час за да обясня...

Обичайте се и това е

BoobS
    Guest
    Сетих се и за още нещо...Това според мен е начина по който един мъж трябва да гледа на мен или на която и да е била жена !

ПОНЕ 10% да гледа очите и косата
    5% да гледа зъбките <= въобще незадължително!
    15% да гледа тялото
    и още 15% да гледа твоята същтност и да те цени като някой до себе си
    а останалите 55% да гледа човекът отвътре !

А ето и начина на 1 мъж как гледа на нас по СВОЕ МУ

5% за човекът отвътре
    90% Цици...Гъз...Чупка...Дрехи...
    и само 5% да гледа твоята същтност и да те цени като някой скъп до себе си

П.П. Аз лично избирам 1-вият ! Разпитвах доста приятелки и доста опитни жени и момичета и накрая се получи този резултат...Пък за мъжете....Идва ми да ги изкормя !!! Нямат смелост да ти го кажат в лицето...нали тези 90% са всичко за тях ... МЪЖЕ !

---
    Guest
    Извинявам се за правописните грешки просто ужасно много бързах и се ядосвах

Град
    не е установено още :]]
    ma to az nqma kvo drugo da kaja---moite sutieni sa 75/B i si se kefq

Guest
    az sam na na 13 i nosq 34/75 nqkoi moje li da mi kaje kolko e tva.molq vi !

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си