- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- MALKI CICI
Не растат след 15 ли? За последните 3 години(сега съм на 18 почти) обиколката ми стана с 5 см повече, а чашката от C мина на D
И аз също нося 70В и си мисля че са ми малки,но всички ми казват,че са ми нормални,така че им вярвам![]()
аз също съм ги минала...ама ми остават 3 месеца до 17..а гърдите са ми супер малки..напраоо почти не се виждат...а не съм от тия по-кльощавичкитеподминала съм 16-те и гърдите ми се развиват дооста добреот началото на годината до сега от 86см стигнах до 90 гръдна
![]()
дано и на мен да ми порастнат поне маничкооо
phahahahah i se oplakvate za 70B ??![]()
Az kato nosq 70A kvo da kaja......
tc tc tc 6e si piq boza i tva e
![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Няма как да ти пораснат...не се коси...някои мъже харесват малки цициАз с моите големите мн често се притеснявам..
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
nedei taka 6toto edna moia frka nosi su6tia razmer 70 b i si4ki kazvat kolko iaki cici ima :P spox
Ами аз ви се чудя що все за боза говорите?! Аз съм на 13 и честно казано хич не ми пука колко са ми големи! То това си зависи от гените ти! Ама има още време да ти порастнат!!! Според мен са ти супер!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
миличка аз съм на 22г. и моите цици са много малки.Когато бях на твоята възраст също не си свалех блузката,когато правех секс.Все още ми е кофти че гърдите са ми малки но вече съкъш съм свикнала.Е разбира се отвреме на време се замислям за силикон но......надали.
Относно това че растат не е вярно що мойте не станаха по-големи от 13 години на там.Горе главата и да не ти пука.Аз сега си свалям дехите без срам и си мисля че мъжете ме харесват не заради гърдите а заради самата мен.И поради това че съм готина в клице и тяло
Горе главата мила.
от едно момиче с твоя пролем.
Ей от тая боза нищо не става.От как съм се родила я гълтам и скоро ще стана на 14 ! Имам 2 мижави точици на мястото за гърдиИстинска трагедия е ... Наскоро си купих бански с подплънки !
Зарежете бозата и всичко подобно.Абе вярно - наресвам си задникът...косата...очите...т лото...абе всичко друго но не и циците!
А да забравих да кажа че съм висока 162 см и тежа 37 кг. Такъв е геннът на семейството.Всички са слаби,но майка ми си има хубави boobs
![]()
Чудя се дали и при мен ще стане така...
![]()
Бъдете такива каквито се харесвате и да не ви пука много!Ако след 16 години нямате boobs по-добре идете и поговорете с личният лекар и ако има възможни варианти за хапчета (което не ми се вярва) взимайте и се надявайте да цъфнат розите
Ако пък пак не стане вече, сериозно обмислете варианта : СИЛИКОН !
И все пак съм сигурна че не съм единствената в клас която съм плоска като дъска а другите са надути
![]()
![]()
! Редовно ме питат защо съм така и мен ми трябва поне 1 час за да обясня...
Обичайте се и това е![]()
![]()
Сетих се и за още нещо...Това според мен е начина по който един мъж трябва да гледа на мен или на която и да е била жена !
ПОНЕ 10% да гледа очите и косата
5% да гледа зъбките<= въобще незадължително!
15% да гледа тялото![]()
и още 15% да гледа твоята същтност и да те цени като някой до себе си
а останалите 55% да гледа човекът отвътре !
А ето и начина на 1 мъж как гледа на нас по СВОЕ МУ
5% за човекът отвътре
90% Цици...Гъз...Чупка...Дрехи...
и само 5% да гледа твоята същтност и да те цени като някой скъп до себе си
П.П. Аз лично избирам 1-вият ! Разпитвах доста приятелки и доста опитни жени и момичета и накрая се получи този резултат...Пък за мъжете....Идва ми да ги изкормя !!!Нямат смелост да ти го кажат в лицето...нали тези 90% са всичко за тях ... МЪЖЕ !
Извинявам се за правописните грешкипросто ужасно много бързах и се ядосвах
![]()
ma to az nqma kvo drugo da kaja---moite sutieni sa 75/B i si se kefq
az sam na na 13 i nosq 34/75 nqkoi moje li da mi kaje kolko e tva.molq vi !