xaxax 70/B i malki i bili momi4ence az sam plakala ti kazvam vav magazini z abelio za6toto im kazvam nai malkiq sutien da mi donesat te mi go nosat i toi pak mi e ogromen.az momi4e kato men ne sam vijdala nikoga 4estno.ne e proto da kazvam;AZ NQMAM BUST.Az naistina nqmam ni6to predstavi si edno momi4ence vav 1 ili 2 ri klas taka sam.az nqmam i o4ertanq daje znae6 li kvo mi e.iskam da imam pone nekvi to4ici tva mi e me4tata na men.a ti s eoplakva6 za nqkva si 4a6ka B.az ne sam i A.na 18 sam.vqrno e 4e sam dosta slaba no tova ne vinagi ima zna4enie.168sm 43 kg.ako ka4a malko znam 4e 6te ima efekt i varhu daskicata mi,no kakvo da se pravi.tra6kah se plakah.parvite nqkolko pati kato praveh sex si bqh sas bluzata ne iskah da q svalqm.kompleksirah se zverski.otivam na more ne iskam da hodq na plaj,i vsik4o tva e zaradi nekvi tapi puberi koito mislqt z atova cici zadnik i tn,no povqrvai mi sle do6te nqkoq godina nikoi nqma da gleda kav ti e palneja na cicite ili gaza a vav mozaka.ima li ne6to tam.4ovek ot cici ne se stava.cicite ne pravqt umna ili jelana 4ak tolkova mnoog.sama se uverih moj ei bez tqh.taka 4e macka spokoino.tova 6te bade edin plus 6te znae6 4e kogato si sas edno mom4e to nqma da e zardai teb zaradi cicite i nqma da kazva na priqtelite si EI ZNAETE LI SAS KOQ HODQ?ONAQ SAS CICITE.ami 6te bade sas teb zardai teb.taka 4e radvai se.iskarvai samo polojitelnite ne6ta naqve i ako trqbva se samonavivai vqrvai si,no taka 6te se 4uvstva6 po dobre.