.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

KOTKATA_17
    Guest

S TRIMA EDNOVREMENNO :(((((((

EEE hora kakvo da pravq imam mnogo seriozen problem.Imam gadje haresvam go,celuvam se s drug i nego haresvam.utre 6te izlizam s treti no .. i nego haresvam (( kakvo da napravq

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    ми фани си 4-ти
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: S TRIMA EDNOVREMENNO :(((((((

Цитирай Първоначално написано от KOTKATA_17
    EEE hora kakvo da pravq imam mnogo seriozen problem.Imam gadje haresvam go,celuvam se s drug i nego haresvam.utre 6te izlizam s treti no .. i nego haresvam (( kakvo da napravq
    Абе в заплетена ситуация си . Според мен си избери този, с който мислиш, че ще се разбираш и ти подхожда най-много( е и красотата е от значение ).
    Иначе със сегашното ти гадже разбираш ли се? Всичко ОК ли е?...ако е така, най-добре си остани с него.Предполага се,че го познаваш най-добре, а и ако тръгнеш с някой от другите, може да се се получи така, че да се разочароваш .
    Успех!

KOTKATA_17
    Guest
    AMI SAS SEGA6NOTO GADJE SE RAZBIRAM DA AMA 4ESNO DA SI PRIZNAQ NEMOGA DA GO PONASQM,TOI MI OGAJDA PRAVI VSI4KO ZA MEN NO NEMOGA I DA GO ZAREJA NEISKAM DA GO NARANQ A KUM VTORIQ IMAM NAISTINA SILNI 4USTVA

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: S TRIMA EDNOVREMENNO :(((((((

Nai dobroto deto moje6 da napravi6 e da si fane6 4 ! Ako ne moje i peti gledam 4e qvno 3 sa ti mnogo.....ama se pak sega mani 6egata.....izberi si toq deto nai mnogo haresva6 i nai mnogo ima6 4ustva kum nego

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    AMI SAS SEGA6NOTO GADJE SE RAZBIRAM DA AMA 4ESNO DA SI PRIZNAQ NEMOGA DA GO PONASQM,TOI MI OGAJDA PRAVI VSI4KO ZA MEN NO NEMOGA I DA GO ZAREJA NEISKAM DA GO NARANQ A KUM VTORIQ IMAM NAISTINA SILNI 4USTVA
    А защо не можеш да го понасяш? Направил ли е нещо,с което да те разочарова?
    2ят какви чувства има към теб и изобщо от колко време го познаваш и как се разбирате?

KOTKATA_17
    Guest
    Ami suo4enici sme i s dvamata nz za6to ne moga da go ponasqm nqmam 4ustva mai e ne haresvam go ama malko hodq s nego samo za da ne go naranq

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ami suo4enici sme i s dvamata nz za6to ne moga da go ponasqm nqmam 4ustva mai e ne haresvam go ama malko hodq s nego samo za da ne go naranq
    В такъв случай, щом ходиш с него от съжаление , говори с него и по възможно най-деликатния начин му кажи, че вече нямаш чувства към него и не искаш повече да сте заедно.
    Иначе излез с другото момче и виж как ще се получат нещата.

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    zabelejete tq NE iskala da go nqranqva mi pove4e ot tova deto do sega go narqnava6 da mu izneverqva6 i da hodi6 s nego ot sujelinie nema na kude neznam opravai se ama da ti kaja tova deto saga prai6 s gorkoto mom4e posle 6e ti se vru6ta mnogokratno e mije da ne po su6tiq na4in ta i po zle i znae6 li GOSPOD e kazal ne pravi tova koeto ne isksa6 da ti pravqt drugite i posle 6e sujqlqva6 6e vidi6 dori i sled godini da e 6te sujqlqva6 budi pove4e ot sigurna ot li4en opit ti kazvam

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Nedei da laje6 mom4eto,s koeto si!Kaji mu,4e ne izpitva6 4uvstva kam nego.6te go zaboli,no po-dobre e da e naqsno s ne6tata,otkolkoto da stoi v zabluda.Vij kakvo 6te stane s drugiq,koito kazva6,4e mnogo haresva6.Savetvam te zanapred da ne se zahva6ta6 s tolkova mom4eta ednovremenno i da laje6 polovinkata si,za6toto e gadno da te lajat...osobeno nai-blizkite ti hora.A i nali znae6 ot nqkolko stola...na zemqta
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

KOTKATA_17
    Guest
    BLAGODARQ VI VIE STE THE BEST { }

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    BLAGODARQ VI VIE STE THE BEST { }
    Няма защо.

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]ми фани си 4-ти
    )))))
    tfa pa tfoito veche e prekaleno..
    ne se li chustvash kurva?

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Може да не искаш да нараниш никого,ама май точно това правиш.Като не можеш да избереш нито един,ми остани си сама.Май в момента точно от това имаш нужда.Ужасно е да разиграваш толкова много хора.Бъди само с един,посвети му се изцяло,не се страхувай да отдадеш цялата си любов на която си способна.Може да си с още 5 или 10 момчета едновременно,но едва ли ще си щастлива.Ще лавираш между 2-ма или 3-ма,но няма да се чувстваш истински обичана,няма да се чувстваш пълноценен човек,защото чувствата ти към нези хора с които си,не се диктуват от сърцето.Те не могат да бъдат истински и дълбоки.Помисли си има ли човек от тези тримата с които си,който да те кара да бъдеш добра,щастлива,истинска и да мислиш че си в един красив сън,от който да не искаш никога да се събуждаш.Ако никой един от тях не е способен сам да запълни тази празнота в сърцето ти,по добре остави и тримата!Някои хора имат чувства...

Фен
    Град
    В Лудницата
    Щом се кефиш повече на 2рия давай с него

Град
    Банкя
    Mnogo lo6o glei sq i az kato si imah gaje haresvah drugi dve momi4eta rabotata be6e 4e i te me haresvaha no ne smeeh da napravq ne6to koeto da gi nakaram da me haresvat pove4e i az tqh 6toto 6te6e da stane mnogo lo6o i ...awe gadno si e mnogo!Mojej da ima6 4ustva no ponqkoga e hubavo da si gi pazi6 za sebe si za6toto taka nqma da narani6 4oveka koito haresva6!(pone spored men e taka)
    Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO

МразяКурвии20
    Guest
    [size=18][b]ДАВАЙ СМЕЛО С 4ти,5ти, 6ти, трябва да ги минеш всички, за да прецениш кой най-много ти харесва... а най-добре по няколко пъти ги мини!!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от МразяКурвии20
    ДАВАЙ СМЕЛО С 4ти,5ти, 6ти, трябва да ги минеш всички, за да прецениш кой най-много ти харесва... а най-добре по няколко пъти ги мини!!!
    внимавай как ги минаваш щото после има и последствия

Фен
    Град
    В Лудницата
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от МразяКурвии20
    ДАВАЙ СМЕЛО С 4ти,5ти, 6ти, трябва да ги минеш всички, за да прецениш кой най-много ти харесва... а най-добре по няколко пъти ги мини!!!
    внимавай как ги минаваш щото после има и последствия
    Най-добре с валяка защото никакви последствия и никакви шансове да оцелеят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си