.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Критика

Критика

Трябва да въведете правило да се пише на кирилица. Все пак сме българи, нали така? Имаме си собствена азбука и аз предлагам да използваме нея, а не латиницата.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Град
    София
    Абсолютно!Ама то предимно хората,които са от скоро във форума пишат на латиница...И аз бях така,ама наистина взе яко да ме дразни латиницата и е супер важно да си използваме нашия си език

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    az sam protiv! ubiite me ako 6tete, ama na latinica mi e mnogo po udobno i ne smqtam da spiram, osven ako ne se vuvede pravilo.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    az sam protiv! ubiite me ako 6tete, ama na latinica mi e mnogo po udobno i ne smqtam da spiram, osven ako ne se vuvede pravilo.
    То си има правило...ама такива като теб не ги изпълняват...И кво като е по-удобно...дай да преработим целия БГ език заради теб и другите НЕПУКИСТИ!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    То си има правило...ама такива като теб не ги изпълняват...И кво като е по-удобно...дай да преработим целия БГ език заради теб и другите НЕПУКИСТИ!
    ne, v pravilata na foruma ne se iziskva da pi6em na kirilica. i ne vijdam kakvo ima da prerabotva6...neka prosto vseki da si pi6e kakto mu e po-udobno

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Критика

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    ...все пак сме българи, нали така? Имаме си собствена азбука и аз предлагам да използваме нея, а не латиницата.
    На същото мнение съм, но има много хора, които НЯМА да се отказват от латиницата . Това как пише някой е въпрос на личен избор.

Голям фен
    Град
    SF
    emotikonite na foruma sa ujas i kosmi

Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    ne, v pravilata na foruma ne se iziskva da pi6em na kirilica. i ne vijdam kakvo ima da prerabotva6...neka prosto vseki da si pi6e kakto mu e po-udobno
    Наистина няма такова правило...
    И на мене ми се ще кирилицата да е задължителна, но... За сега всичко става на добра воля и желание.

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Ако кирилицата беше задължителна 50% от мненията щяха да се трият Иначе аз съм за, на кирилица е много по-разбираемо като четеш

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    всеки да пише както му е удобно. ако тръгнем да се съобразяваме с прищявките на всеки не ми се мисли кво ще стане
    алелуя.

ni6to protiv kirilicata...super e vsi4ko da e na kirilica...oba4e za kvo da se zanimavam izli6no kato taka sym sviknal i pi6a mnoo po-byrzo, a i koeto e nai-vajnoto - na NIKOI ne mu pre4i da e na latinica...v kraina smetka adminite da turqt edno tekova deto avtomati4no kirilizira...i togava moje i da se pi6e na kirilica...ina4e pravilo da se pravi e glupavo...tova e profesionalen na4in da izgubi6 potrebiteli...
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Голям фен
    Град
    SF
    predlagam individi predstavq6ti se za 11 godi6ni sexualni furii,duha4ki ot 8 godi6ni,spali s 4750 muje do 13 godi6na vuzrast i avtori na tempodobni smehotvorni postove da budat eliminirani 4rez ban na ip aman ot nepo4esani kurvenca deto se mislqt za mnogo interesni kato po cql den dra6tqt vuv foruma kak gi kefi da gultat.
    vtoro predlojenie - adski,ama ADSKI e dosadna opciqta da postva6 kato "gost" i taq anonimnost predrazpolaga kum ujasen spam i cifra bezsmisleni topic-i koito imat za cel edinstveno da zabavlqvat avtorite im.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си