.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Lo6o li e, ako haresvam...

...nqkoi po-malak ot men? Prez vakanciqta se zapoznah s edno mom4e, koeto e 1 god. po-malko ot men. Vaprosa e, 4e mnogo mi haresva, no problema e vav vazrastta. Kakvo mislite?

mislq 4e tova ne e nikakav problem 6tom go haresva6 kakvo zna4enie ima vazrastta a o6te po malko 1 godina. az li4no sam haresvala mom4e 1 god po malko ot men. a pak ako problema e kakvo mislqt okolnite vaob6te da ne ti puka ot tova. taka 4e 6tom si go haresva6 nqma smisal da se spira6 vazrastta ne eproblem.
    I'm a bad ass girl in this messed up world!
    I'm the sexy girl in this crazy world!
    I'm a simple girl in a complex world!

Град
    Банкя
    Bojeeee v tva nqma ni6to lo6o kvo kato e po maluk s teb puk i s 1 godina!A za okolnite da ne ti puka kvo mislqt tva e nai malkiqt problem !
    Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    BOJE BOJE TA MILI4KA TOVA E SAMO 1 GODINA MOETO GADJE E PO GOLQM OT MNE S 4 AMA S EOBI4AME ZVERSKI MNOGO I HODIM SRAVNITELNO DULGO ELLEL Q GORE GLAVATA DAVAI HVANI SI MOM4ETO A ZA MNENIETO NA OKOLNITE HI4 DA NE TI PUKA AIDE STISKAM PLACI :P :P :P :P :P

Фен
    Град
    В Лудницата
    Любовта няма граници
    Давай смело няма значение, че е по-малък

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Lo6o li e, ako haresvam...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ...nqkoi po-malak ot men? Prez vakanciqta se zapoznah s edno mom4e, koeto e 1 god. po-malko ot men. Vaprosa e, 4e mnogo mi haresva, no problema e vav vazrastta. Kakvo mislite?
    Няма никакъв проблем .1година разлика е нищо . Няма какво да се притесняваш и колебаеш- почвай да го сваляш.
    Успех.

Супер фен
    Град
    София
    Всичко си е до човека...аз скоро срещнах най-интелигиентното момче,най-нежното,абе всичко най най...и после разбрах,че е с 1 г. по-малък от мен,т.е. на 17.И кво от тва,че е по-малък?!!?

Повече от фен
    една от нашия клас не тръгва с някой ако не е поне 2 години по малък от нея...взимай пример

Фен
    Град
    В Лудницата
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    една от нашия клас не тръгва с някой ако не е поне 2 години по малък от нея...взимай пример
    Тая нещо май си пада по по-малки вместо по по-големи

Мега фен
    1 година е абсолютно нищо.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Я стига,бе!Та тва е само една година!Кво ти пука въобще?!Щом момчето ти харесва-ми бъди с него.Няма кво да се съобръзяваш какво щяло да кажат хората.Пък и има малки случаи,в които по-малките се държат доста по-зряло и от по-големите,така че всичко си е до самия характер на момчето

Guest
    1 godina ne e frapirashta razlika,taka che kvo se chudish moq pr e po malyk ot men sys 8 meseca,aama kvoot 4 godinki sme si zaedno ,i kakto kazaha drugite - Za Lubovta nqma granici

Град
    SoFia
    1 godina-nqma zna4enie moqt priqtel e edna godina po maluk ot men i se razbira 4udesno i mnogo se obichame taka che spoko macka edna godina ne e ot zna4enie
    винаги напред и нагоре!

Mi kakvo da ti kaja moqta priqtelka e po-golqma ot men s 8 meseca... izbo6to ne e nyjno da ima golqma razlika... e da ne e nqkvi 3-4 godini ili pove4e za6toto togava stava grozno v o4ite na drygite vupreki 4e vie se obi4ate... ole... neznam pravete kakvoto 6tete
    Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!

Град
    Debeletz
    nqq nikuf problem, hodil sum s mnoo po-malki,dori i ot sa6tiq pol, mislq 4e ob6testvoto (nai-ve4e balgarskoto) e otvoreno i e tolerantno za vsqkfi vrazki, 6tom stava vapros za liubofff... i nikoga ne govorat za vrazki, mulvata i kliukata pri nas ne sa6testvuva, kakfoto i da stava vinagi se uvaja pravoto na lichen jivot taka 4e nqma losho da spish s ku4eta
    "Dead as dead can be" my doctor tells me. But I just can't believe him, never the optimistic one...

Град
    The Dark Carnival
    Разбира се! Писна ми от общество от такива гнусни хора като повечето посетители на този форум. Те никога не биха толерирали връзка между човек/животно например. Та аз ходих с моето куче 3 години докато не го прегази камион, прекарващ зарзават. Затова, момченца и момиченца, в любовта няма граници.
    Cobaine blows his face off and becomes a legend
    Heroine and a shot gun and a hero was made
    Maybe I should do that shit so iborgork can get paid

Terrible, What ya know about terrible ?!?
    Terrible, you don't know what's terrible!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    какъв проблем виждаш,скъпа?!
    та разликата ви е само една година
    това хич не е много .. а и щом го харесваш ,значи момчето е някакъв симпатяга с готин характер
    айде стига си се чудила,ами бягай при момчето
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
    Любовта няма граници
    Давай смело няма значение, че е по-малък
    Напълно съм съгласна... Все пак 1 година е нищо Майка ми има едни приятели, които са адски сладки и много влюбени - той е на 35, а тя на 49 и това не им пречи да се обичат

Голям фен
    Град
    Compton
    няма никва причина да го свалиш,защо трябва ние да сем по-големи от вас в една връзка

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Мила, защо се интересуваш от чуждото мнение важното е момчето да ти харесва!!!Ако ти харесва какво ти пречи да бъдеш с него!?Дори някой да ви се присмее не го заблязвай!Някъде пишеше че за любовта няма граници камо ли пък възрастта!Аз един път бях хлътнала по момче което беше 2 години по малък от мене (ама хич не му личеше) но точно тогава се появи друг,,,и не се получиха нещата хаха!Споко мацка фащай го!
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си