- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Iskam da umraaaa : (((((
Hora nikoga ama nikoga pove4e neiskam da se vlubq ujas i kvo sega vlubih se i krai 4ao mili4ka ve4e ne te haresvam napravo s vseki izminal den se uverqbam 4e mujete sa tupi boklucie da ama sega pla4a i nqma koi da mi pomogne dano ne zema da se sumoobiq
"ve4e ne te haresvam", "omruzna mi", "iskam da si ostanem samo priqteli", "ne se polu4ava (na 1vata sedmica)", ot toq rod opravdaniq sa samo tipi4ni za jenite taka 4e da ne po4vame za spor koi sa bok...i i koi - ne .....
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Не плачи просто досега не си открила момче, което си мисли, че заслужава да е с тебще дойде и този момент и ще си намериш някой, с който да си щастлива
DA majete chesto se darjat kato bokluci i za tova vinagi trqbva da imash edno na um ili pone dokato vaprosniq ne ti dokaje che darji na teb...Chovek se uchi ot greshkite si a tvoqta qvno e che davash poveche ot kolkoto poluchavash .....![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Цял живот имаш напред...не мисли така мрачно...и едно нещо ще ти кажа,колкото и банално да звучи-Това,което не ни убива-ни прави по-силни!И наистина е така...от собствен опит ти го казвам!Самоубийството е за слабите хора-сигурна ли си,че си от тях?!Аз не мисля.Както казва майка ми "Колко още момчета ще има....!" И има разлика от момче до момче,жалко само че сърцето си знае своето...Ще мине всичко...само времето лекува.Бъди търпелива!
mdaa znam kvo e .... Probvai se da q zabravi6 s nqkoe drugo momi4e - trudno e znam no...trqbva da go napravi6 prosto nqma na4in !
Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO
Leeleeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stiga si burborila takiva gluposti - kak moje daje da si pomisli6 da se samoubie6!!! I to za kvo - za nqkva torba kokali, koqto ne te haresva, zarqzala te e nai-bezsurde4no i ti sa iska6 da mu napravi6 kefa li kvo? Kak moje da se davate tolkova lesno! Ima6 nqma6 15 godini i ve4e dai da se hvurlq ot mosta eb*si!! Suvzemi se i ne pi6i - daje ne si pomislqi tova otnovo - QSNO!
![]()
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
Blagodarq vi ve4e sam po spokoinautre se pak dano ne e taka s nego ako pak e taka 6te go nakaram da strada e nqma da go ubivam spoko
![]()
da verno na 15 se si i trugnala da se samoubiva6 4akai be da ne si na 40 no dori i togava!Teq godini ne trq da si i pomislq6 da se vlubva6 i ne6to takova to4no sega trq si praime kefa da se smenqme po 4esto 6toto posle si pomisli kato se vlubime i ojenime kvo 6e stane... Zza tva misli po globalno!
Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO
Първоначално написано от Анонимко
Намираш си човек който да те заслужава и да те обича...и нети е време да се самоубиваш.....още си млада....те даже и прасенцата не ги колято толко младиИ да плачеш и да не плачеш говедото си е говедо отглеждаш го от едно парче месо...(2 кила)
baby prosto ostavi pic i 6te zabrai6 za vsqkfi mom4enca, az sum daje pove4e ot muj - imam izkustveni cici![]()
"Dead as dead can be" my doctor tells me. But I just can't believe him, never the optimistic one...
Не, не! Ела при мен - аз имам два пениса и латексова кукла, която ще направи всичките ти мечти реалност. Ще умреш .. но от кеф.![]()
Cobaine blows his face off and becomes a legend
Heroine and a shot gun and a hero was made
Maybe I should do that shit so iborgork can get paid
Terrible, What ya know about terrible ?!?
Terrible, you don't know what's terrible!
Стига Глупости не си заслужава на такава възраст да се нервиш на момче, я го остави да пасе трева и т'ва е
Много ясноПървоначално написано от Soldier_OF_Fortune
След време ще осъзнаеш, че времето, което си изгубила в хленчене е било напразно и е можело да бъде много по добре изживяно
![]()
Точно така заради някъф идиот който не те заслужава просто не си и помисляй да правиш такива глупости!Първоначално написано от dragonika
".... so ... can we move on?!!!"
Click
внимаваи какво си пожелаваш!!!
знаеш ли какво , дано не ти се случи по гадно нещо от несподелената любов ... тва не е нищо РАЗБИРАШ ЛИ !?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и кво ше стане като умреш ???? а ?? замисляла ли си се ??![]()
![]()
мн ме нервите некви малки пубери дето нищо не сте видяли в тоя живот...
Е, недей така. Всеки приема нещата по различен начин... И аз не съм съгласна, че самоубийството е решението! И не съм съгласна, че несподелената любов е най-лошото нещо. Малко ми е трудно да говоря за смърт, но ако преживеете това, което и аз (на никой не го пожелавам), да умре приятел в ръцете ви, тогава наистина ще осъзнаете колко скъп може да е живота!!!Първоначално написано от PLAMENKO
и.. "пишката ти е много малка/голяма.."Първоначално написано от WindWaker
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Абе , какви са тези глупости ? ... Тцтцтцтцтц ...
Първо ... момчетата били боклуци ... хм , ами НЕ , не са ... В много от случаите , когато причинят гадно на някое момиче то си го е заслужило . И мен доста са ме зарязвали , ама след време съм се осъзнавала и съм разбирала , че вината си е била в мен . Ама то явно е доста трудно да погледнеш и себе си при положение , че просто можеш да обвиниш околните .... Не става така обаче !
А , и щом момчетата са боклуци според теб , но в същото време си помисляш за самоубийство ... Сещаш ли се накъде бия ? - Явно си готова да умреш за един "боклук" ... и така ... думите ти олекват доста !!!
Все пак , ако ще се самоубиваш - ОК ... Мога да ти кажа и как !!! И , моля Ви се , недейте да ми пишете , че съм гадна, за да пиша подобно нещо , проСто .. аман от Псевдо-самоубийци ! Който ще се самоубива не говори , той просто действа . Това е моментно и не се обмисля предварително . Та , в обши линии ... преди да пускате подобни теми , поне помислете какво ще напишете , за да не изглеждате ... Толкова ... как да го кажа ... АБСУРДНО !!!!!!
" Порочността е мит , измислен от добри хора , за да си обяснят обаятелността на другите !!! " - ОСКАР УАЙЛД
момичетата са за СТОЛИПИНОВО.. или не беше така..Първоначално написано от DjyDjaNKa
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Na eitakiva myrdi moga da im kaja samo da varqt da pikaqt(s izvinenie za cinizmite) i da se parzalq!Teq goveda znaqt samo da naranqvat momi4etata!Ai 4e se qdosvam kato 4uq za takiva pikliovci koito nz ko iskat!Edin den edno na drugiq drugo!Est. ne si4ki sa takiva,taka 4e gore glavata i prodylgavai napred!6te sre6ne6 nqkoi koito da zaslujava obi4ta ti!Uspeh
a koga li az shte si namerq nqkoi koito meobi4a naistina i shte prestane da obi4am glupaka koito vseki dne me pravi neshtastnaПървоначално написано от Soldier_OF_Fortune
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
Оооо, недей така! Вече достатъчно хора ти казаха, че това за самоубийствотоо..такива мисли да не ти минават през главата просто! Едва ли това ще е най- лошото нещо в живота ти, та да се самоубиваш.. Един живот ти е даден и не бива да го пропиляваш..Вярно, страдаш, но не трябва да се отказваш така. Всеки е преживявал мъка по момче и никой не е умрял ощеТака че горе главата и си намери някои да те накара да го забравиш този..някой който ще те обича и цени
(както се казва клин клин избива
)
Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.
Ne si vinovna ti 4e si si se vliubila v tova mom4e vse pak ne izbira6 ti a syrtzeto ti.A i ne si vinovna 4e toi te e izrital.Zatova ne se samooubivai ili nedei da pla4e6.A spodeli na nqkoi blizak za mykata ti ili na nqkoiq tvoq po opitna fr v teq ne6ta i skoro vsi4ko 6te se upravi.Ne se zatvarqi v sebe si i ne pazi samo za sebe si tozi problem spodeli go s nqkogo v kogoto 4uvstvba6 upora i na kogoto ima6 doverie.
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
nikoga ne pla4i za nqkoi koito ne pla4e za tebza kvo ti e da se samoybiva6 kakto ti kaza za nqkvi boklyci? pak i ne gi postavqi vsi4ki pod edin znamenatel. prosto ne si popadnala na to4niq 4ovek
![]()