- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за момиче.
Вчера видях едно момиче на улицата. Не я познавам. Много я харесах, даже се влюбих. Знаете ли къде живее или поне телефонен номер?
По пътя за боровец.. търси я по цял ден(вечерта ги прибират)..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
чул та Господ ..Първоначално написано от dark soul
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Първоначално написано от [CSKA
На лъвовов мост има също...и лесно се запознаваш...само да минеш с нещо да ги земеш и са твои....най романтично е да ги земеш със снегорин за да нямаш проблеми със преспите...Тъкмо и малко ще поразринеш докато ти се отблагодарява че си я качил да се повози на снегоринчето ти (газка)
Колко ли ще е романтично по дуките и особенно по павираните улици
![]()
xaxaxaxaxaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tursi q na magistralata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ам до дома..ела и щи покажа къщата..![]()
По-тъпа тема не намери да пуснеш .. Много знаем ние кой си и коя си видял
По-добре да мълчиш и да те мислят за тъп, отколкото да проговориш и да разсееш всякакви съмнения!
Mi kydeto si q vidql tam q tyrsi qvno se zasedqva tam po pove4e vereme moje i da se zapoznaete.
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Започни да търсиш. Пусни обява във вестника![]()
Не прави всичко за този, който обичаш преди да си сигурен, че и той би направил същото.
Ахахахахахах на пътя София-Елин Пелин и аз я видях тая същата.Сорка ама още много са се влюбвали в нея а не се знае дали и ся някой не се влюбва в нея отново и отново....![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
:P :P :P :P :P вие ме убихте![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обади ми се и ще ти кажа номера и . Може даже да Ви запозная, тя нали ми е гадже![]()
![]()
![]()
Кажи си номера и звънкам. Пък ще видим колко ще ти е гадже след това.Първоначално написано от Анонимко
Хахахах темата яко ебафка ми се струва
А ако те приема насериозно пич... хахаха имаше 1 песничка не знам откъде ми попадна "Кака Дора" се казва, май е за твоя случайЛуд си..