- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя
Харесвам си 1 момче,с него от дъжд на вятър се виждаме (запознахме се по чата,и след цяла година и отгоре ме покани на среща,без да сме се виждали на снимка,рисковано..) но като го видях страхотно момче,високо ,строено с черна коса,тъмни очи,много културно ,никакви псувни,абе такъв интелигентен човек не бях срещала.ама той засега не иска гадже,изцяло е зает с учене(не е зубър)мн е умен , с чаровна усмивка ,мил..абе сладур ,Та въпроса ми е как може такъв тип момче да се впечатли от момиче ,такива момчета са рядко срещани днес,посъветвайте ме с нещо,как да го накарам да си ме хареса,да ме заглежда
Ами той както каза няма време за теб ако ще и гола да му се представиш той ще си гледа учебниците ( съмнявам се освен ако не е гей ). Трябва да изчакаш да започне да се интересува от момичета и тогава може да действаш или да му помагаш с ученето за да може да има повече време за теб![]()
започни да му разказваш под игото..
късата поличка също върши работа.. но трябва да сте 2мца само..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Първоначално написано от [CSKA
и поличка не помага,както се каза горе,ако ще и гола да съм.. не е ГЕЙ ,но просто иска да се издигне със знания,а ако се загледа по мацка,шансовете му са минимални..иначе била съм с поличка (слабичка съм),а той ми каза,що не съм се облякла по топло,за да не ми е студено..беше зима,намекнах ,че ми е хладно и очаквах да ме гушне,а той това ми изстреля,е останах шокирана ТАКА че МАцКи не винаги Секси дрешКите Помагат!!!а и неме карайте в библиотека да ходя с него,той е студент,и изведнъж да му лепна хайде на библиотеКа,струва ми се леко тъповато
е па тогава само под игото..Първоначално написано от ВиВиЛаНте
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Незнам с какво иска да се издигне ама 100% оная му работа от теб няма да се вдигне. Мацка, която ми е навита и е с поличка и да ми каже, че й е студено и аз да и кажа нещо тъпоооо хахаха чист ГЕЙ. Веднага щях да й се нахвърля. Мила той е Гей повярвайПървоначално написано от ВиВиЛаНте
Може и така да се кажеПървоначално написано от Soldier_OF_Fortune
ако искаш да има време заа теб тряабва да намали времето си за учене а за да го нааправи трябва да му помогнеш....така ще види че го интересуваш и може да расчита на теб за каквото и да е а пък ако е писано то само ще си стане
![]()
Чакай чакай аз тва не го видях...бах та маааа...ясно не е гей ама не го интересуват такива неща още....за кво се занимаваш с него след като сама казваш че си шокирана от постъпката му....а пък и не секи ден се вижда толко яка мацка с поличка да ти казва студено ми е посред зимаПървоначално написано от ВиВиЛаНте
Бъди хитра и намери някой който те заслужава и ще те гушка като ти е студенко....аз такива маниери най обичам особенно ако е с къса поличка
![]()
мисля че не си е имал гадже досега..дори не се е целувал...предпочита да прекарва свободното си време в чата,през останалото само зубри.според мен е пълен смотаняк.провери си очите може да имаш проблем,щото той едва ли има време и зъбите да си измие.и аз преди кат не носех лещи и сички ми се виждаха хубави....![]()
хаха това беше много злобно.Първоначално написано от Roxy
та момчето може да е много готино и наистина да е някакъв по затворен. Гледай малко да го поотракаш ама да му се мушнеш в кревата. Опитай се малко да го разкараш от книгите да имате вие повече време и от там целувката и сте ОК
Tvurdo sum za mnenieto na Soldier_OF_Fortune
Purvo go opznai... stanete priqteli za6toto v edin forum ima6e edna tema podobna... i se okaza 4e stava dyma za men v posledstvie i momi4eto ne znae6e 4e az vlizam v toq forum. kakto i da e... moje6 da o4akva6 mnogo priqtni ne6ta ot nego...
Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!
Отиваш при него! Днес ще се шибаме! Не приемам ”не” за отговор! Ясно?! Само спокойно, окей! Само спокойно!