.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    the_man
    Guest

ИЗНЕВЯРА???

Предварително се извинявам ако темата е била пускана и преди.
    Искам да ви попитам как разирате, какви начини има и т.н. ,за да разерете дали гаджето ви се среща с друг?
    (освен да взема тел-а и да чета,което е безмислно.. )

Предварително ви благодаря.

V pove4eto slu4ai se use6ta.Az pone use6tam.Prosto 4ovek se durji po drug na4in kogato se 4uvstva vinoven,ili puk kogato si mu pisnal i se sre6ta s drug/a.No tova moje6 da useti6 ako poznava6 tvoq 4ovek mnogo dobre.A drugoto koeto e,4e svetut ne e tolkova golqm,a to4no v takiva slu4ai o6te pove4e se smalqva i se razbira rano ili kusno.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Усещам по поведението му,по охладняването на чувствата му,по разсеяния му поглед,сякаш тялом е с мен,но мислите му и съзнанието му са съвсем другаде или пък ако забележа че почваме да се виждаме все по-рядко...

Голям фен
    Ami da naistina se useshta..obache chesno kazano ne bih tragnala da razsledvam dali gadjeto mi mi izneverqva shtoto tova si e lichno negovo reshenie i dori i da tragna da se barkam nemoga da promenq nishtu
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Град
    SoFia
    kakto kazaha i drugite to si se use6ta...po nachina po koito se durji s teb vse 6te useti6 razlikata
    винаги напред и нагоре!

Mi to tova ti idva otvutre ako obi4a6 4oveka do sebe si ... zapo4va6 da razbira6 4e ne6to ne e kakto trqbva... no ne moje da si sigyren dali to4no e iznevqra dokato ne razbere6 ot nqkoi ili samia ti ne razbere6.
    Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!

Град
    Debeletz
    V takiva trudni momenti, v takiva slojni situacii, poglejdam nebeto i si spomnqm dumite na ve4nata mudretica, primadonata na teen-shitovete ^i^don't^give^a^fuck^ s to4ka sled FAK. Po temata za krajbata na edna pi4ka, koqto imashe samneniq dali priqtelq i krade...tq predloji slednoto: Пуснато на: Чет Яну 05, 2006 4:13 pm
    Каниш го във вас и оставяш определен брой пари някъде,след тва нарочно излизаш от стаята и се забавяш малко.Ако първия път не изчезнат ,пробваш пак за да бъдеш сигурна .Ако изчезнат значи той е крадеца ...

пп:бъди хитра!
    "Dead as dead can be" my doctor tells me. But I just can't believe him, never the optimistic one...

Град
    The Dark Carnival
    П.П.2 Дааа, бъди хитра индиийд...
    Cobaine blows his face off and becomes a legend
    Heroine and a shot gun and a hero was made
    Maybe I should do that shit so iborgork can get paid

Terrible, What ya know about terrible ?!?
    Terrible, you don't know what's terrible!

Guest
    Елементарно. Убиваш го/я и после, ако има непознато момче / момиче на погребението, което реве значи е изневерявала. Ако са много такива значи е била курва.

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Елементарно. Убиваш го/я и после, ако има непознато момче / момиче на погребението, което реве значи е изневерявала. Ако са много такива значи е била курва.
    ХаХа това ме изкефи на МАХ!
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    разбира се най вече по поведението..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Death_F
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ХаХа това ме изкефи на МАХ!
    и кое те искефи по точно ?
    шото аз не виждам нищо "кефещо" ... офца

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си