- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Obqsnete mi!
Az sam se celuvala s mom4e no vseki pat po edin i sa6ti na4in,kajete pove4e na4ini i mi gi obqsnete pls))
Кажи по какъв начин си се целувала до сега.
ako ne ti idva otvutre kak da celuva6 edin 4ovek i ako celuvkata ne te uvli4a,taka kakto bi trqbvalo,nqma nikakuv smisul da celuva6.V tova otno6enie nqma tehniki.
Целувкатаа трябва да ти идва от вътре...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
има много начина да се целуваш и мисла че ти сама требе да си ги откриеш..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
qvno ne e podhodq6tiq za teb 6tom ne ti idva ot vatre i ne go ose6ta6 :}}}
ako ima nqkoi drug koito te privli4a opitai s nego i vi6 ko 6te stane :}}}}}
{{}}
Syglasna...Първоначално написано от ^^kotenceto^^
![]()
ам вампирска
лекичко ще го захапваш..
а ако те дразни силно нях нях нях![]()
бе ебавам се..целувай си се както си искаш
изпробвай различни начини
разнообразявай си сама..що ни да ти
казваме как..![]()
ami as neznam mn na4ini za tzeluvane i zatova ti kaji po koi si se tzeluvala do sega.{P}
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
копирано от сайта
Ако ви е писнало всеки път да се целувате по един и същи начин и искате малко
да се поразнообразите в това отношение, ще ви дам няколко предложения за целувки, някои от които може и да сте изпробвали, а други - не:
"Срамежлива" - тя го целува, като леко движи долната си устна, като че ли се стреми да се откъсне.
"Борба на устните" - и двамата са с полуотворена уста, смучат, леко захапват устните си със зъби.Трябва да се внимава в порив на страст да не си прехапете устната.
"Равна" - той взима устните и в своите, прави "тръбичка" и смуче, стремейки се да се докосне до езика и.
"Игрива" - тя леко захапва неговата устна и с движение на езика в устата му го възбужда към страст.
"Целувка на зъбите" - той в страстен порив смуче устните и, отмятайки главата и все по-назад.
"Страстна" - тя взема езика му в своята уста и едва го докосва със зъби, смуче го, стреми се да го прглътне колкото се може по-дълбоко.
"Нежност" - въртене на езика в устата на партньора.
"Царска" - езикът на партньора се взема зад бузата и леко се притиска със зъби и език.
"Изискана" - езикът леко се докосва до небцето на другия.
"Листче" - той придърпва с ръка долната и устна и си вкарва езика зад бузата и.