- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mirizmata na polovite organi
kakvo shte kajete za mirizmata na polovite organi,haresva li vi,vuzbujda li vi ili vi otvrashtava??mnogo mi haresva da i mirishe na pishka :P
![]()
мен си ме кефи как мирише на жената....
пхахахахах нали си девствен бе от каде знаешПървоначално написано от Девствен на 19
![]()
ако е подмито е добре ... ако не - легена с вода - и айде да те няма
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Тва,че не съм ебал не значи,че не съм лизал и не значи,че не съм си ползвал ръчичкитепхахахахах нали си девствен бе от каде знаеш![]()
![]()
Рр
а к'во значи ?..Първоначално написано от Девствен на 19
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Много ме кефи как миришат момичетата отдолу, разбира се, ако поддържат добра хигиена там. Възбужда ме.
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар / широчина/
ne mi dopada osobeno...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Ако момичето подържа хигиена ми харесва.
del
haresva mi mirizmata ne moga da kaja 4e tva me otvra6ava....mn dori mi haresva mirizmata na igra4kata na maja mi...no i ne samo mirizmata no i vkusa....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
mirizmata na sliva me kefi a oshte pove4e me kefi kogato lija ...super e/
Първоначално написано от foxi_V12_turbo
kefi6 me...moje li da se zapoznaem...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
Миризмата не ме възбужда каквато и да е хигиената.По-скоро ме възбужда вида на чурлето.![]()
Еми лизал съм и съм задоволявал поне съм се опитвал с ръцете ми приятелката ми.....просто не съм си топвал чушкатаПървоначално написано от [CSKA
![]()
Естественно това ми е любимата миризма.Възбужда адски много.
Разбира се само ако се хигиенизира добре.
Това не означава че хигиенистите се къпят.Но може да ги покъпем с циклон Б
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
mirizmata na pishka kfo iskash da kajesh s towa ? moita pishka mirishe na sapun![]()
Ако се подържа добра хигиена миризмата е божествена![]()