- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koi polu4avat po golqm orgazam
koi polu4ava po golqm orgazam momi4e/jenata ili mom4eto/mujut?
оргазмометърът ми се е развалил ама утре щи кажаПървоначално написано от Анонимко
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Няма отговор на този въпрос.
не мога да кажа....,но ми се струва,че жената,макар че трябва да се потрудиш повече,за да го получиш
не знам кой оргазъм е по-силен,но женския е по-дълъг .. макарче количеството може да преебе качеството![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
какво искаш да кажешколичеството може да преебе качеството
женският оргазъм е много по-интензивен ,по разтърсващ и по-продължителен, но за разлика от мъжкия не винаги се полу4ава.
еми,че ако наистина нашия оргазъм е по-дълъг както се твърди е твърде възможно да не е толкова разтърсващ и готинПървоначално написано от Девствен на 19
това,че е по-дълъг от мъжкия,не значи,че е по-добър
![]()
но това са си мой мисли и сигурно не са вярни![]()
а и за съжаление до сега само клиторния оргазъм ме е ощастливявал![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ebasi glupaviq vupros mnogo qsno 4e jenskiq orgazum e mnogo po-po-nai
emm...syglasna sym,mn to4no kazanoПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
и аз мисла така ама много бавно става при тях е..Първоначално написано от justinsfhc
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
jenskiq orgazam spored men e po-trudno osa6tesvim no i po-raztarsva6t i po-prodaljitelen!
Абе хора,вие можете ли да четете?Отговорът на въпроса е:мъжете8момчетата получават по-често оргазми от жените8момичетата.Доказано е,че само в 20% от половите актове жените свършват,отделен е въпроса за продължителността му.Първоначално написано от Анонимко
Който ме мрази,под кубинки да лази!Само ЦСКА!