- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИЗНЕВЯРА???
Предварително се извинявам ако темата е била пускана и преди.
Искам да ви попитам как разирате, какви начини има и т.н. ,за да разерете дали гаджето ви се среща с друг?
(освен да взема тел-а и да чета,което е безмислно..)
Предварително ви благодаря.
V pove4eto slu4ai se use6ta.Az pone use6tam.Prosto 4ovek se durji po drug na4in kogato se 4uvstva vinoven,ili puk kogato si mu pisnal i se sre6ta s drug/a.No tova moje6 da useti6 ako poznava6 tvoq 4ovek mnogo dobre.A drugoto koeto e,4e svetut ne e tolkova golqm,a to4no v takiva slu4ai o6te pove4e se smalqva i se razbira rano ili kusno.![]()
Усещам по поведението му,по охладняването на чувствата му,по разсеяния му поглед,сякаш тялом е с мен,но мислите му и съзнанието му са съвсем другаде или пък ако забележа че почваме да се виждаме все по-рядко...
Ami da naistina se useshta..obache chesno kazano ne bih tragnala da razsledvam dali gadjeto mi mi izneverqva shtoto tova si e lichno negovo reshenie i dori i da tragna da se barkam nemoga da promenq nishtu![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
kakto kazaha i drugite to si se use6ta...po nachina po koito se durji s teb vse 6te useti6 razlikata![]()
винаги напред и нагоре!
Mi to tova ti idva otvutre ako obi4a6 4oveka do sebe si ... zapo4va6 da razbira6 4e ne6to ne e kakto trqbva... no ne moje da si sigyren dali to4no e iznevqra dokato ne razbere6 ot nqkoi ili samia ti ne razbere6.
Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!
V takiva trudni momenti, v takiva slojni situacii, poglejdam nebeto i si spomnqm dumite na ve4nata mudretica, primadonata na teen-shitovete ^i^don't^give^a^fuck^ s to4ka sled FAK. Po temata za krajbata na edna pi4ka, koqto imashe samneniq dali priqtelq i krade...tq predloji slednoto: Пуснато на: Чет Яну 05, 2006 4:13 pm
Каниш го във вас и оставяш определен брой пари някъде,след тва нарочно излизаш от стаята и се забавяш малко.Ако първия път не изчезнат ,пробваш пак за да бъдеш сигурна .Ако изчезнат значи той е крадеца ...
пп:бъди хитра!
"Dead as dead can be" my doctor tells me. But I just can't believe him, never the optimistic one...
П.П.2 Дааа, бъди хитра индиийд...![]()
Cobaine blows his face off and becomes a legend
Heroine and a shot gun and a hero was made
Maybe I should do that shit so iborgork can get paid
Terrible, What ya know about terrible ?!?
Terrible, you don't know what's terrible!
Елементарно. Убиваш го/я и после, ако има непознато момче / момиче на погребението, което реве значи е изневерявала. Ако са много такива значи е била курва.
ХаХа това ме изкефи на МАХ!Първоначално написано от Анонимко
".... so ... can we move on?!!!"
Click
разбира се най вече по поведението..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
и кое те искефи по точно ?Първоначално написано от Death_F
шото аз не виждам нищо "кефещо" ... офца