- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има и луди на тоя свят ...
Какво ли не би направило едно момче,като е влюбено да получи момичето,което обича...Може би всичко,но вчера се оверих,че има и луди...Може да ви се стро смешно ама на мен никак не ме е смях,точно обратното страхме е...Едно момче от града ми се влюби в мен,запзонахме се по чата преди 2 месеца,тогава имах гадже,но му казвах,че просто не искам нещо сериозно,защото обичам бившият си.Това момче започна да разпива за мен,намери номера ми...намери къде живея,носи ме цветя,кани ме на кафета...ама за мен е нещо обикновенно,нито е някой красавец,нито е по умен в нещо от мен,казах му че обичам уникалните и перфекните неща и просто не искам да съм с него нищо повече от приятел...и тоя лудият почна да ме заплашва с пребиване ако не тръгна с него,ся ме е страх,че ако го срещна по улиците ще ми удари щамар.Баси какво е това момче да одари шамар на момичеВчера пусна слух на целият град(а моят град е мн малак едва 15 хиляди сме),че съм курва и че спя с 30 годишни...на всичкото отгоре заплашва бившият ми да го набие,защотото бил ходил с мен и бил олигофрен.Мали баси как има такива луди,най-мн да ме набие и после някое момче или баща ми да му върне услугата...Та попадали ли сте на луди ?!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии